«Είχαν πέσει πάνω μου λόγω της δημοφιλίας μου» - "Κόλαφος" ο Βαλάντης για τους συμπαίκτες του στο Survivor 5

Όλα όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχαν πέσει πάνω μου λόγω της δημοφιλίας μου» -

Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Status και μίλησε αναλυτικά για την εμπειρία του στο Survivor 5 και την πλευρά του χαρακτήρα του που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, όσο η κόντρα του με τον Λάγιο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως κάθε άνθρωπος έχει και την καλή του και την κακή του πλευρά και πως από εκείνον στη δημοσιότητα μέσα από το παιχνίδι βγήκε μόνο η δεύτερη. Ωστόσο, καταλαβαίνει πως μέσα από το μοντάζ που γίνεται από την παραγωγή όσα πλάνα και δηλώσεις του χρησιμοποιήθηκαν, έκαναν τα πάντα να φαίνονται χειρότερα.

Βέβαια, δεν σταματά να υποστηρίζει πως οι πρώην συμπαίκτες του ήθελαν να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού λόγω της δημοφηλίας του, γι' αυτό και είχαν τέτοια συμπεριφορά απέναντί του.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη για την συμμετοχή του στο Survivor 5

Βαλάντης

«Πριν από 3 χρόνια είχα προετοιμαστεί για να μπω στο Nomads, αλλά βρέθηκα με όγκο στο νεφρό και έμεινα πίσω και έχασα το μισό νεφρό μου για να απαλαγώ από τον όγκο. Μέσα στο 20ήμερο που με κάλεσαν από το Survivor ήμουν εντελώς απροετοίμαστος.

Ο κάθε άνθρωπος έχει δύο εαυτούς. Ο ένας είναι ο καλός όταν μιλάει με νορμάλ ανθρώπους χωρίς προβλήματα και ο άλλος είναι ο κακός εαυτός μας. Δυστυχώς είδατε μόνο τον κακό εαυτό μου.

Ο κόσμος με ξέρει καλλιτεχνικά, δεν με έχει δει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο, από την αρχή όμως όταν ξεκινάει. Όταν ήρθα στην Ελλάδα και είδα τα μονταρισμένα επεισόδια, είπα είχε δίκιο ο κόσμος, γιατί φαινόμουν όντως ένα τέρας.

Ήταν συντονισμένη η προσπάθεια από τους συμπαίκτες μου, από την αρχή είχαν πέσει πάνω μου λόγω της δημοφιλίας μου ότι αυτός ο παίκτης είναι επικίνδυνος, όσο πιο γρήγορα τον φάμε… Υπήρξε στρατηγική για εξόντωση όσο πιο γρήγορα γινόταν», είπε χαρακτηριστικά.

«Κανείς δεν είναι τέλειος και...» - Η συγγνώμη του στην Ευρυδίκη αλλά και στον Τριαντάφυλλο

Στην κάμερα του“Open Weekend” το Σάββατο 16/4 μίλησε ο Βαλάντης ο οποίος βρέθηκε σε βραδινή εκδήλωση, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα λόγια που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αποχώρισε πρόσφατα από το Survivor, αλλά και στον λόγο που ζήτησε συγγνώμη από τον Τριαντάφυλλο.

«Με την Ευρυδίκη δεν είχαμε κάτι το πολύ σοβαρό σαν συμπαίκτες. Ίσα- ίσα που ήταν η μόνη κοπέλα που δεν ήρθαμε ποτέ σε διαπληκτισμό. Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Άλλο εννοούσα εγώ και άλλο κατάλαβαν κάποιοι άλλοι. Νομίζω η Ευρυδίκη έχει καταλάβει αυτό που της είπα και είμαι και εγώ ένας άνθρωπος που έζησα και πολύ πιο πρόσφατα ανάλογες καταστάσεις, οπότε δεν νομίζω ότι την έχει πειράξει αυτό.

Κανείς δεν είναι τέλειος και κανένας δεν ξέρει πως νιώθει σε τέτοιες συνθήκες ένας άλλος άνθρωπος, αν δεν είμαστε οι ίδιοι εκεί. Ζήτησα συγγνώμη από τον Τριαντάφυλλο γιατί τον αδίκησα στο Survivor. Νόμιζα ήταν πιο εύκολα στο παιχνίδι. Μέσα μου τον αδίκησα και κατάλαβα τελικά ότι είναι πολύ μεγάλο αυτό που έκανε και άντεξε και του το αναγνωρίζω», είπε ο Βαλάντης.