«Ξέρω γιατί μου το έκανε αυτό» - Η Ελένη Καστάνη καρφώνει την Σοφία Μουτίδου

Η συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ξέρω γιατί μου το έκανε αυτό» - Η Ελένη Καστάνη καρφώνει την Σοφία Μουτίδου

Το απόγευμα της Κυριακή; 17/4 η Ελένη Καστάνη βρέθηκε στο πλατό του «Τετ α Τετ» και έδωσε μια συνέντευξη «έξω από τα δόντια» στον Τάσο Τρύφωνος. Μάλιστα η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου, περί του δύσκολου χαρακτήρας της.

Οι δηλώσεις της Ελένης Καστάνη τον Τάσο Τρύφωνος

«Δεν έχω παίξει ποτέ με τη Σοφία Μουτίδου, μόνο μία φορά. Το έχω εξηγήσει μέσα μου γιατί το έκανε. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, δεν θέλω να προκαλέσω κανέναν. Ίσως φταίει που είχα βγει εγώ και είχα πει κάτι στο δελτίο ειδήσεων του Star», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Γιατί με πίεζαν όλοι οι δημοσιογράφοι να πω για το #metoo. Και είχα πει ότι είχα ζήσει κάποιες δυσκολίες, χωρίς να πω λεπτομέρειες. Μπορεί να θεώρησε αυτό. Χωρίς να πω πού γινόταν, ούτε τι συνέβαινε. Εγώ είμαι 30 χρόνια ηθοποιός, δεν είπα τίποτα. Γιατί κάποιος αγωνιά;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Καστάνη.

«Θα εκδικαστεί αυτό το πράγμα;...»

Πανικό στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να προχωρήσει σε αγωγές εναντίον του ΣΕΗ αλλά και των συναδέλφων του Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά, συμπρωταγωνιστών του στην παράσταση από την οποία προήλθαν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν τον τελευταίο και πλέον χρόνο.

Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 27/1 και έμαθε on air τις εξελίξεις στην υπόθεση, ενώ έμεινε με το στόμα ανοιχτό καθώς δεν είχε ιδέα για τα όσα είχαν συβεί.

«Κινήθηκε ο Γιώργος ο Κιμούλης νομικά; Ούτε που το ξέρω», είπε η Ελένη Καστάνη.

Με την Σίσσυ Χρηστίδου να την ενημερώνει: «Χθες βγήκε μια ανακοίνωση για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητάει από τους ηθοποιούς και από το ΣΕΗ ένα υπέρογκο ποσό, κοντά στα 80.000 ευρώ».

«Πού να τα βγάλουν παιδιά οι ηθοποιοί τα 80.000 ευρώ; Πρέπει να δουλεύουν μια ζωή. Κάποτε υπήρχαν αυτά τα χρήματα. Δηλαδή δεν ξέρω πως… Θα εκδικαστεί αυτό το πράγμα; Να φέρετε τη Ζέτα να σας τα πει καλύτερα», απάντησε η ηθοποιός.