Ένταση στον αέρα της Super Κατερίνας ανάμεσα σε Καινούριου - Γεωργακοπούλου για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Ήταν μία κακή πλάκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένταση στον αέρα της Super Κατερίνας ανάμεσα σε Καινούριου - Γεωργακοπούλου για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τις αποκαλύψεις της για τον Θέμη Μάλλη, ξεκίνησε την εκπομπή της σήμερα 18/4 με μεγάλη χαρά και περίσσιο ενθουσιασμό. Η αιτία ήταν η επιστροφή ενός παλιού συνεργάτη της εκπομπής στο πλατό για την οποία ανυπομονούσε πολύ.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρέθηκε, λοιπόν, ως καλεσμένος στην Super Κατερίνα, ωστόσο παραλίγο να "ανάψουν τα αίματα" στον αέρα, καθώς η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία πλάκα ανάμεσα στον Γρηγόρη και την Χρίσλα Γεωργακοπούλου, με την δεύτερη να απαντά φανερά εκνευρισμένη.

Ένταση στον αέρα της Super Κατερίνας ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Χρίσλα Γεωργακοπούλου

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη σήμερα, αυτή την ημέρα την περίμενα ένα χρόνο να ξανά γίνει. Σήμερα ότι και να συμβεί δεν με νοιάζει, είμαι ζεν, όταν τον έχω δίπλα μου είμαι καλύτερα από ποτέ», δήλωσε η ίδια μόλις υποδέχτηκε τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Αφού, ο καλεσμένος κάθισε μαζί με όλη την ομάδα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε με χιούμορ: «Η Χρίσλα, ο Γρηγόρης, ο Γρηγόρης, η Χρίσλα». Έτσι, η Χρίσλα απάντησε με έντονο ύφος: «Αυτή είναι μία κακή πλάκα, δημόσια μην την κάνουμε αυτή την πλάκα».

«Απενεργοποιήστε τα κινητά σας» - Ξέσπασε η παρουσιάστρια προς τους συνεργάτες της

Το πρωί της Παρασκευής 15/4 η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τους τηλεθεατές ντυμένη στα κόκκινα. Μάλιστα αστειεύτηκε δηλώνοντας πως είναι κοκκινοσκουφίτσα που ψάχνει τον κακό τον λύκο, που στην προκειμένη εννοεί στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας.

Κάθε μέρα το μεγαλύτερο κομμάτι της εκπομπής είναι αφιερωμένο στο έγκλημα της Ρούλας Πισπιρίγκου και στην εξιχνίαση των θανάτων των άλλων δύο παιδιών της, Ίριδας και Μαλένας.

«Έπαθα σοκ όταν είδα το νέο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου σοκαρισμένη ενώ εκείνη την ώρα χτύπησε ένα κινητό και εκείνη έκανε μια έκκληση στους συνεργάτες της να κλείσουν τα κινητά τους για να μη χτυπούν στον αέρα. (Δείτε εδώ το τρέιλερ)

«Σας παρακαλώ πολύ απενεργοποιήστε τα κινητά σας», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια.