Πάτρα: Συγκλονιστικό το νέο τρέιλερ του αυριανού 15/4 Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη

Έρχονται αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Συγκλονιστικό το νέο τρέιλερ του αυριανού 15/4 Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται για νέες «βόμβες» στο Φως στο Τούνελ, με την ίδια να περιμένει την Παρασκευή (15/4) τους τηλεθεατές, με αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη στην υπόθεση της Πάτρας.

Στο trailer το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα, η Αγγελική Νικολούλη προϊδεάζει τους τηλεθεατές για το τι θα παρακολουθήσουν στο Φως στο Τούνελ, με τους ειδικούς να «καρφώνουν» το ζευγάρι. Μεταξύ άλλων, θα ακουστούν οι άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη. «Απείλησε τον Μάνο, αυτός. Ο Μάνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε» ακούγεται να λέει η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Επίσης θα προβληθεί και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη.

Είναι ερωτευμένος ακόμα με την Ρούλα Πισπιρίγκου; Η απάντηση του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αρνητική και τονίζει πως: «Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα».

Το αυριανό 14/4 τρέιλερ του Φως στο Τούνελ

Φως στο Τούνελ: Η οργή του Τwitter πάνω στο Μάνο Δασκαλάκη για την υποστήριξη της Ρούλας

Το trailer της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη για την Παρασκευή 15/4 στο Φως στο Τούνελ, φαίνεται πως έκανε το κοινό να νευριάσει για μία ακόμα φορά με την υπόθεση της Πάτρας, και πιο συγκεκριμένα με τον πατέρα των άτυχων παιδιών Μάνο Δασκαλάκη.

Αργά την Τρίτη 12/4 στον λογαριασμό της εκπομπής ανέβηκαν δύο αναρτήσεις εκ των οποίων η μία έδειχνε τον Δασκαλάκη στη συνέντευξή του στη Νικολούλη, όπου η δημοσιογράφος αγανάκτησε με την παρουσίαση της εικόνας της Ρούλας σαν να είναι «Αγία». Λίγο μετά, μάλιστα, ακολούθησε και η δήλωση της Πισπιρίγκου ότι έχει την υποστήριξη από τον άντρα της αλλά και η πεποίθησή της πως «τα πάντα ανιχνεύονται» και εκεί ήταν που ξέσπασαν οι χρήστες.