Πάτρα: «Συναίσθημα μηδέν, θεωρούν ότι...» - Νέα αποκάλυψη "σεισμός" από τους ειδικούς για Ρούλα και Μάνο

Η στάση του ζευγαριού έχει προκαλέσει χιλιάδες ερωτηματικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Συναίσθημα μηδέν, θεωρούν ότι...» - Νέα αποκάλυψη

Ολοένα και πιο καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας για τον θάνατο των τριών κοριτσιών, με την μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, να βρίσκεται εδώ και μέρες προφυλακισμένη, ενώ φημολογείται πως σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Οι δηλώσεις των ειδικών για Μάνο - Ρούλα

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες έχει προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά η στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Το ζευγάρι, το οποίο στα τέλη Φεβρουαρίου είχε δώσει κοινή συνέντευξη στηρίζοντας ο ένας τον άλλον και τονίζοντας πως δεν τους έχει δοθεί χρόνος να πενθήσουν τα τρία παιδιά που έχασαν δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα εκείνες τις μέρες.

Με αφορμή αυτή τη δήλωση, η Χριστίνα Μπογιατζή δήλωσε στην εκπομπή Live News: «Χρόνο να πενθήσεις δεν χρειάζεσαι. Το πένθος δεν είναι χρονικό. Είναι άχρονο. Είναι τροπικό, έχει βάθος συναισθήματος.

Προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του ώστε το κοινωνικό σύνολο να διαχωρίσει εκείνον από την Ρούλα. Εγώ δεν βλέπω κανέναν σοκαρισμένο. Μπορεί να έχει σοκαριστεί που ανακάλυψαν τι συμβαίνει, ή ότι την κατηγόρησαν. Αλλά όχι ότι είναι κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με τους ειδικούς περνάει στην αντεπίθεση, προσπαθώντας να παρουσιαστεί ως θύμα παραπλάνησης από τη γυναίκα του, διευκρινίζοντας ότι στην ίδια πλάνη έπεσαν κι άλλοι μαζί του. Κι είναι και ασαφές ποιοι είναι ακριβώς; Είναι ο πατέρας του; Επικαλείται λοιπόν ανθρώπους φαντάσματα και βγάζει αυτούς μπροστά για να μην δούμε εκείνον. Όταν γουρλώνεις τα μάτια σου πολύ, προσπαθείς να δώσεις έμφαση να πείσεις κάποιον. Το καθόλου δεν έπεισε κανέναν», δήλωσε η κ. Μπογιατζή.

Όπως αναφέρουν το σημείο κλειδί που δείχνει προσποίηση, όπως λένε οι ειδικοί, είναι η οργή με… το μέτρο. Ή με τον αριθμό των δολοφονιών.

«Δεν θα μπει στο κελί για το ένα παιδί; Πρέπει να είναι τρία για να μπω μέσα στο κελί; Τι ένα, τι δύο, τι τρία, τι μισό;», σχολίασε η παιδοψυχολόγος.

Απαθής, ψυχρή με παντελή έλλειψη συναισθήματος… Ίσως το μόνο που αισθάνεται, όπως βλέπουν τα εκπαιδευμένα μάτια, είναι τον εαυτό της πρωταγωνίστρια.

«Δεν μιλά για τα παιδιά της. Δεν μας λέει τίποτα. Πώς ήταν η Μαλένα όταν ήταν δύο ετών, η Ίριδα όσο πρόλαβε να ζήσει. Κι αυτό γιατί στο μυαλό της – όπως η ίδια έχει τονίσει- περιστρέφεται γύρω από το το πώς θα αποδείξει την αθωότητα της αλλά και γύρω από τον Μάνο που επικαλείται σε κάθε της συνέντευξη».

Με κάθε δήλωση της 33χρονης, λένε οι ειδικοί, αποτυπώνεται η πραγματική αλήθεια. Όχι αυτή που περιγράφει με λέξεις…

Νέα μαρτυρία «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Όσο περισσότερο εξελίσσεται η υπόθεση - θρίλερ της Πάτρας, τόσο περισσότερες σοκαριστικές μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 η εκπομπή «T-live» και η δημοσιογράφος Βικτώρια Δαράτου ανέδειξαν μια νέα μαρτυρία.

Μία γυναίκα εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής ότι στο παρελθόν είχε δεχθεί μία τελείως αναίτια επίθεση από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια ακραία συμπεριφορά είχε και η αδερφή της, την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας. (Δείτε εδώ το ξέσπασμα της Ρούλας Πισπιρίγκου)

«Το 2010, η Ρούλα ήρθε χωρίς να την γνωρίζω, την έφεραν δύο άλλα κορίτσια για να με χτυπήσουν και ταυτόχρονα με βιντεοσκοπούσαν. Την συγκεκριμένη δεν την γνώριζα. Είχα λογομαχήσει με δύο άλλες κοπέλες και την έφεραν γι’ αυτό τον λόγο. Έφεραν την Ρούλα να κάνει τον μπράβο γιατί διέδιδε παντού ότι είναι πυγμάχος. Από εκεί τη γνώρισα.

Δεν την γνώριζα, γιατί εγώ μένω στην άλλη πλευρά της Πάτρας. Μου επιτέθηκε και τα άλλα δύο κορίτσια τραβούσαν με την κάμερα. Μου επιτέθηκε με μπουνιές, χύμηξε πάνω μου χωρίς να υπάρχει λόγος», λέει και συνεχίζει:

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Δεν μιλάμε για άνθρωπο. Για μένα είναι ένα στυγνό δολοφονικό τέρας. Δεν είχε μητρότητα. Απορώ πώς αυτή η γυναίκα έκανε παιδιά».