Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος - Αυτή θα είναι η εκπομπή του

Μετά από 4 χρόνια ξανά στους δέκτες μας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος - Αυτή θα είναι η εκπομπή του

Τέσσερα σχεδόν χρόνια λείπει από την τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος, ύστερα από την επιστροφή των «Δέκα μικρών Μήτσων» το 2018 για λογαριασμό του ΑΝΤ1 και μετά από μια βαριά απώλεια που βίωσε.

Η τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου

Μάλιστα, το κανάλι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend» σκέφτεται την επαναπροσαρμογή του προγράμματός του ύστερα από τη μη επιτυχία κάποιων εκπομπών του. Έτσι λοιπόν σκέφτονται ξανά την συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο και μάλιστα σε διπλό ταμπλό.

Συγκεκριμένα, η πρώτη σκέψη για συνεργασία είναι με μία επιστροφή του «Τσαντιριού» με νέα ματιά στη σύγχρονη εποχή, ενώ η δεύτερη είναι να υλοποιηθεί μία πρόταση του ηθοποιού για σίριαλ, εμπνευσμένο από γαλλική σειρά με τον ίδιο να αναλαμβάνει την προσαρμογή.

Ο λόγος που σταμάτησε το Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Στην εκπομπή Ανοιχτά βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 18/2 ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους Ράδιο Αρβύλα και στις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αλλά και για το τέλος του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

«Ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που σταμάτησε η εκπομπή. Τον καιρό που σταμάτησε ήταν η πιο δημοφιλής. Τι να εξηγώ τι κατά βάθος είμαι εγώ; Έχει να κάνει με το ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει πιο εκεί για να κάνουμε αυτά.

Τώρα δεν έχω καμια διάθεση. Θα είχα υλικό αλλά δεν έχω καμια διάθεση. Δεν μπορώ να καθίσω 16 ώρες την ημέρα να βλέπω βίντεο. Τότε μπορούσα. Θα επέστρεφα με μία σειρά που να μου αρέσει και να γράφω. Δεν μου άφησε καμία πικρή γεύση αυτό γιατί ήμουν τόσο στα προβλήματα με την Τασούλα, που δεν με αφορούσε καθόλου αυτό. Όταν ελευθερωθούν τα πράγματα στα μυαλά των ανθρώπων, θα μπορέσω να είμαι ξανά και να μιλήσω» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.