Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της, Ada - Η τρυφερή αποκάλυψη

Η ανάρτηση στα social και τα σχόλια "φωτιά"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της, Ada - Η τρυφερή αποκάλυψη

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς δεν διστάζει να δείχνει διάφορα τρυφερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, η γνωστή σχεδιάστρια από την πρώτη κιόλας στιγμή είχε μιλήσει ανοιχτά για την διαδικασία υιοθεσίας της μικρή Ada καθώς πέρασε από 40 κύματα για να την έχει στο πλευρό της.

Πλέον η ίδια μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη ο οποίος της στάθηκε στο πλευρό, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς αρκετά συχνά τους έχουμε δει να κάνουν διάφορες εξορμήσεις.

Έτσι λοιπόν, βρέθηκε σε παιδικό πάρτι με την κόρη της και ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε αυτό ήταν και το πρώτο παιδικό πάρτι που πήγε παρέα με την κορούλα της.

Η τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

«Γενικά το ταξίδι της μητρότητας...»

Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε δημόσιες δηλώσεις στο Happy Day για το πως βιώνει την μητρότητα. Η σχεδιάστρια μόδας και ο σύντροφος της έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη διαδικασία που πέρασε με τον Τζώνη Καλημέρη υιοθετώντας την Ada από την Αφρική.

Η Κοντοβά μόνο τρυφερά λόγια έχει για την μικρή της, καθώς δήλωσε πως κάθε μέρα ζει κάτι καινούριο και πως συνεχώς λύνουν ζητήματα που προκύπτουν. Σε κάθε περίπτωση έχει αποδείξει πόσο δυνατή είναι και φυσικά πόσο έτοιμη να ζήσει μαγικό ταξίδι που ζει κάθε μαμά.

«Όλες οι μαμάδες ζούμε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά μας. Γενικά το ταξίδι της μητρότητας για μια γυναίκα είναι το μεγαλύτερο και το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο υπέροχο και κάπως έτσι το πέρασα και εγώ. Είμαι καλά και η ζωή συνεχίζεται πολύ ωραία. Συνέχεια λύνουμε θέματα. Νομίζω ότι ζω ότι κάθε άλλη μαμά, δεν το ξεχωρίζω. Είναι μια ιδιαίτερη ιστορία. Είναι μια ιστορία μαμάς και κόρης», είπε η Χριστίνα Κοντοβά για την κόρη της Ada.