Έφυγε για Άγιο Δομίνικο η Κέλλυ Κελεκίδου - Η φωτογραφία του Κουρκούλη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Γι' αυτό έψαχνε ταξί η Κέλλυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφυγε για Άγιο Δομίνικο η Κέλλυ Κελεκίδου - Η φωτογραφία του Κουρκούλη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ο Νίκος Κουρκούλης, το Σάββατο 16/4, βρέθηκε στην παραλία του Survivor 5 και χάρισε στους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας, αλλά και στο κοινό που παρακολουθούσε από τους δέκτες του, μία αξέχαστη βραδιά στο party της ένωσης.

Η "καυτή" ανάρτηση του Νίκου Κουρκούλη από τον Άγιο Δομίνικο

Ο τραγουδιστής λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί η παρουσία του στο παιχνίδι επιβίωσης, πραγματοποιούσε αναρτήσεις που πρόδιδαν την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και μία από αυτές ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Ανέβασε, δηλαδή, στα story του την φωτογραφία μίας κοπέλας από την παραγωγή, όπως φημολογείται, η οποία φορούσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι και ο Νίκος Κουρκούλης, μάλιστα, σχολίασε: "Μας έχουν στον αφρό...". Μάλλον, γι' αυτό η σύζυγός του θέλησε να φύγει αμέσως για την Καραϊβική, αν και έχουν αποδείξει πως αστειεύονται συχνά μεταξύ τους και δεν ζηλεύουν με τέτοιου είδους περιστατικά.

Η ανάρτηση του Νίκου Κουρκούλη από τον Άγιο Δομίνικο

«Ταξί, Άγιο Δομίνικο παρακαλώ!» - Η ανάρτηση της Κέλλυ Κελεκίδου για την "είσοδο" του συζύγου της στο Survivor

Η μέρα που όλοι περίμεναν αγωνιωδώς πέρασε και έφερε τα πάνω κάτω, καθώς το μεγάλο πάρτυ της Καραϊβικής για την ένωση Μπλε και Κόκκινων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/4 στις 21:00! Η μεταμόρφωσή των παικτών ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο και η έκπληξη που τους ετοίμασε η παραγωγή με τον Νίκο Κουρκούλη.

Λίγες ώρες πριν το πάρτι της ένωσης και με αφορμή την εμφάνιση του τραγουδιστή στο Survivor, η Κέλλυ Κελεκίδου θέλησε να κάνει μία χιουμοριστική ανάρτηση στον λογαριασμό της, καθώς τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα πορτοκαλί φόρεμα και ένα μαντήλι στα μαλλιά.

Η ίδια, συνόδευσε τη φωτογραφία της με ένα χιουμοριστικό μήνυμα γράφοντας: «Ταξί, ταξί, Άγιο Δομίνικο παρακαλώ, έχασα τον άντρα που αγαπώ».