Survivor 5 highlights 16/4: Χαμός στο πάρτι της ένωσης! Οι χόροι και οι πρώτες νέες κλίκες

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 highlights 16/4: Χαμός στο πάρτι της ένωσης! Οι χόροι και οι πρώτες νέες κλίκες

Αυτό που περίμεναν παίκτες και τηλεθεατές επιτέλους έγινε και φυσικά μιλάμε για το πάρτι ένωσης στο Survivor 5 που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 16/4. Οι παίκτες επιτέλους μετά από σχεδόν 4 μήνες έκαναν μπάνιο, έφαγαν και διασκέδασαν όσο δεν πάει.

Τα 16/5 highlights του Survivor 5

«Είναι γελοίοι, τους λυπάμαι!» - Τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την παραμονή του

Στην αρχή του επεισοδίου του Survivor 5 το Σάββατο 16/4 και πριν το πάρτυ της Ένωσης, οι Μπλε στην παραλία τους συζητούσαν τα σχέδια τους για την επόμενη μέρα και ανυπομονούσαν για τους χορούς που θα έριχναν στο πάρτυ, την ίδια ώρα που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν έκρυβε την χαρά του για την παραμονή του στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με εντελώς άλλη ψυχολογία, φανερά ευδιάθετος σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες που παραλίγο να καταρρεύσει, λέγοντας πως ήξερε πως θα μείνει και ότι ο κόσμος αναγνωρίζει το ήθος του, αναφέροντας πως οι συμπαίκτες του είναι γελοίοι. Πιο συγκεκριμένα είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και θεωρεί πως οι υπόλοιποι από την ομάδα του εκτίθενται με τις δηλώσεις τους μιας και πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα του έλεγαν «Περιμένουμε να ακούσουμε το όνομά σου» για να του "σπάσουν" τον τσαμπουκά.

«Ελπίζω να βγουν ψεύτες γιατί θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα» - Οι φόβοι του Κατσαούνη για την συμβίωση με τον Εμμανουήλ

Οι παίκτες την Κόκκινη ομάδας φαίνεται πως αρχίζουν και σκέφτονται καλύτερα το θέμα της Ένωσης στο Survivor, έπειτα από όλα τα σκηνικά που έχουν γίνει και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπλε ομάδα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος έχει υποστηρίξει τον παίκτη όταν χρειάστηκε, τώρα εκφράζει τις ανησυχίες του για αυτή τη συμβίωση...

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατσαούνης, πριν οι δύο ομάδες γίνουν μία, σχολίασε μόνο πως εύχεται οι παίκτες από την Μπλε ομάδα να βγουν ψεύτες και να μην ισχύουν όσα λένε για τον Εμμανουήλ γιατί σε περίπτωση που βγουν αληθινοί θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο πρόβλημα.

«Άρη κούλαρε έχεις κοπέλα!» - Ο Εμμανουήλ "καρφώνει" Άρη και Σοφιάννα για μεταξύ τους ειδύλλιο

Δηλώσεις φωτιά έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν ενωθούν οι δύο ομάδες καθώς αναφέρεται σε ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο παίκτες. Ο λόγος για τον Άρη, ο οποίος έχει σχέση με την Μαρία Αντωνά, και τη Σοφιάννα, μιας και ο παίκτης υποστηρίζει ότι βλέπει περίεργες κινήσεις και τους παίκτες να εξαφανίζονται πολλές ώρες από την καλύβα.

Ο παίκτης χαρακτηριστικά ανέφερε πως θα γίνει το "μαλλιοτράβηγμα" του αιώνα καθώς πήγε ο ίδιος και είπε στον Άρη να "κουλάρει" επειδή έχει σχέση και δεν είναι ωραίο η κοπέλα του να τα βλέπει όλα αυτά. Εκτός από τις ώρες που παρατήρησε πως λείπουν από την καλύβα αναφέρεται και σε μασάζ που κάνει η παίκτρια στον Άρη ενώ στο "στόχαστρό" του μπαίνει και η Ναυσικά.

«Ασημίνα εσύ είσαι;!» - Αγνώριστοι οι Κόκκινοι παίκτες

Μετά το μπάνιο και το ολοκληρωτικό "μποτέ" των παικτών της Κόκκινης ομάδας, πριν ντυθούν και ολοκληρώσουν την εμφάνιση τους για το πάρτυ της Ένωσης στο Survivor, κόντεψαν να μην αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον όταν συναντήθηκαν όλοι μαζί καθώς οι αλλαγές τους ήταν θεαματικές.

Τα βλέμματα ωστόσο φάνηκε πως τράβηξε μαζί με τα κοπλιμέντα από τους συμπαίκτες της η Ασημίνα Χατζηανδρέου καθώς η δυνατή παίκτρια την οποία χαρακτηρίζουν ως "αντράκι" λόγω του δυναμισμού της, τους έβαλε τα γυαλιά και εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ κλέβοντας τις εντυπώσεις όλων!

«Έλα παιδιά!» - Έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο Γιώργος Λιανός με την εμφάνιση των παικτών

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων, τα έχασε όταν αντίκρισε για πρώτη φορά τους παίκτες μετά από το μπάνιο και την περιποίηση τους. Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την έκπληξή του, ή πιο σωστά, το σοκ του για την πλήρη μετάλλαξη αντρών και γυναικών μετά το λούσιμο και τα καθαρά ρούχα που φόρεσαν ενώ οι ατάκες έδωσαν και πήραν!

Η διάθεση τους ήταν στα ουράνια και αυτό δεν κρυβόταν, ενώ μάλιστα ο Γιώργος Λιανός δεν έκρυψε τη μεγαλύτερη έκπληξη απ' όλες με την Ασημίνα η οποία φορούσε και δωδεκάποντα!

«Φύγαμε!» - Φωτιά στα κόκκινα η Βρισηίδα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση

Έτοιμες για να κάνουν χαμό και να χορέψουν με όλη τους την καρδιά φαίνεται πως είναι οι παίκτριες του Survivor στο πάρτι της Ένωσης! Όλες και όλοι έχουν φορέσει τα καλά τους και περιμένουν να διασκεδάσουν όσο ποτέ, με τον Γιώργο Λιανό να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό με τις εμφανίσεις τους μιας και είναι...αγνώριστοί!

Μπορεί η Ασημίνα να τράβηξε τα βλέμματα των Κόκκινων, παίρνοντας πολλά όμορφα σχόλια για την αλλαγή της ωστόσο από την πλευρά των Μπλε και η Βρισηίδα με το κόκκινο φόρεμά της ήταν εκθαμβωτική!

«Μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας κεραυνοβόλος» - Ποιος έκλεψε τις εντυπώσεις της Σοφιάννας;

Μπορεί οι παίκτες των δύο ομάδων να έβαλαν τα καλά τους προκειμένου να διασκεδάσουν στο πάρτι, όμως έγιναν και ορισμένες δηλώσεις τις οποίες δεν περιμέναμε ότι θα τις ακούγαμε στο φετινό Survivor! Πιο συγκεκριμένα, μετά την περιποίηση του ένας συγκεκριμένος παίκτης έκανε την Σοφιάννα και μείνει έκπληκτη αλλά και να μείνει με το στόμα ανοιχτό με την τεράστια αλλαγή του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως έκλεψε τις εντυπώσεις της Σοφιάννας η οποία μόλις τον είδε ανέφερε χαρακτηριστικά πως ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και δήλωσε με σιγουριά πως ο Μαρτίκας πρόκειται να κάψει πολλές καρδιές με αυτό το παρουσιαστικό.

«Μία φίδι, μία κατσαρίδα...» - Τα πρώτα λόγια της Σοφιάννας και της Ασημίνας από κοντά

Τις πρώτες τους κουβέντες φαίνεται πως αντάλλαξαν μεταξύ τους οι παίκτες των δύο ομάδων λίγο πριν την τελική τους ένωση, και την συμβίωσή τους σε μία παραλία πλέον στο Survivor. Η Σοφιάννα και η Ασημίνα μεταξύ άλλων, φαίνεται πως ήρθαν κοντά μετά τον πάγο που επικρατούσε για αρκετό διάστημα ανάμεσά τους και αντάλλαξαν κάποια λόγια.

Ενώ είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό να τις βλέπουμε απόμακρες, οι δύο παίκτριες που κάποτε η μία ήταν το στήριγμα της άλλης, έκαναν μία μικρή κουβέντα αρκετά ευδιάθετες και αναφέρθηκαν σε όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ τους λέγοντας πως τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουν στην παραλία.

Η Νικολέτα Μαυρίδη επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο - Το ντουέτο με τον Τάλα

Μία έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Τάλα στο Survivor 5 και το πάρτυ της ένωσης μιας και εκεί εμφανίστηκε η φίλη του, μία γνώριμη από τα παλιά στον διαγωνισμό η Νικολέτα Μαυρίδη! Η παίκτρια που είχε αφήσει ιστορία στο προηγούμενο Survivor, επέστρεψε και χάρισε με τον φίλο της ένα...αξέχαστο ντουέτο!

Ανάμεσα λοιπόν στις εκπλήξεις που ετοίμασε ο Ατζούν για τους παίκτες ήταν και αυτή της Νικολέτας που πέρασε αξέχαστες στιγμές με το φίλο της πίσω στην Καραϊβική.

Το πριν και το μετά των παικτών

O Γιώργος Λιανός επέλεξε να βγάλει την… ζυγαριά προκειμένου να μετρήσει τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και να έρθει στο φως η σκληρή αλήθεια!

Την αρχή έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος και έχασε 12 κιλά και 400 γραμμάρια μόνο σε τρεις εβδομάδες. Αμέσως μετά ακολούθησε ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε ξεκινήσει στο Survivor με 98 κιλά και σήμερα ζυγίζει 72 κιλά!

Εντυπωσιακή είναι και η αλλαγή κιλών του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor, ο οποίος από τα 95 κιλά «έπεσε» στα 77. Τέλος, η Βρισιήδα Ανδριώτου έχασε 9 κιλά φτάνοντας σήμερα μόλις τα… 44 κιλά!