Survivor 5: Ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα σε Κατσαούνη και Σοϊλέδη - Μήλο της έριδος ο Εμμανουήλ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα σε Κατσαούνη και Σοϊλέδη - Μήλο της έριδος ο Εμμανουήλ

Χαμός έγινε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς για ακόμα μια φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έστρεψε τα βλέμματα πάνω του. Η εκπομπή ξεκίνησε με τον παίκτη να μην θυμάται πόσο χτύπησε εχτές και τους συμπαίκτες του να του εξηγούν.

Στα μαχαίρια οι παίκτες του Survivor

Στη συνέχεια εξέφρασε τα παράπονά του για την συμπεριφορά των συμπαικτών του, τονίζοντας πως δεν θα του λείψει κανείς όταν αποχωρήσει. Ενώ μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει και τα δάκρυά του.

Έπειτα οι παίκτες εμφανίστηκαν μπροστά από τον Γιώργο Λιανό, για να ξεκινήσουν να αγωνίζονται για το σημερινό έπαθλο φαγητό. (Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο). Εκεί έγινε ο κακός χαμός, όταν ο Κωσταντίνος δήλωσε ότι οι άντρες συμπαίκτες του του πρότειναν να μην αγωνιστεί, ώστε να μην έχουν σίγουρα μία χασούρα. Τότε οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να υπεκφύγουν των ευθυνών τους, αλλά ο Γιώργος Κατσαούνης έλαβε θέση και είπε ότι και εκείνος άκουσε όσα του έλεγαν οι συμπαίκτες του.

Μπορεί ο Άρης τότε να προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά αυτό που κατάφερε είναι να προκαλέσει έξτρα χαμό. Η συζήτηση έκλεισε με πολλές εντάσεις, τον Κωνσταντίνο να μην ξέρει αν ο Κατσαούνης τον χειρίζεται και τον Άρη να τονίζει ότι ο Εμμανουήλ ψεύδεται συνεχώς, άρα και σήμερα.

Άσχημο χτύπημα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Έκλαιγε με λυγμούς

Δεν σταματά λεπτό να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor 5, τόσο για τους τσακωμούς του, όσο και για τα ατυχήματά του.

Συγκεκριμένα, στον αποψινό 12/4 αγώνα επάθλου επικοινωνίας, ο παίκτης των Μπλε γλίστρησε και χτύπησε σε ένα δοκάρι πίσω από τις κατασκευές και μάλιστα στο κεφάλι του.

Ο ίδιος ξέσπασε αμέσως σε κλάματα, μιας και ο τραυματισμός ήταν αρκετά δυνατός και αμέσως ήρθαν οι γιατροί προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για παραπάνω εξετάσεις.