Survivor 5 spoiler 13/4: Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 13/4: Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο

Μπορεί σήμερα Τετάρτη 13/4 Διάσημοι και Μπλε στο Survivor 5 να αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, ωστόσο η ομάδα που θα κερδίσει δεν θα καταφέρει να το απολαύσει λόγω ενός σοκαριστικού τραυματισμού την ώρα ματσαρίσματος.

Οι Μπλε έχουν επιστρέψει στις νίκες ακόμη και με τον Άρη Σοϊλέδη εκτός στίβου μάχης λόγω προβλήματος με το χέρι του, ενώ από την άλλη οι Διάσημοι έχουν πολύ πείσμα. Με λόγια λόγια θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό επιτέλους να φάνε.

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer που κυκλοφόρησε, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο, αφού θα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα στην καλύβα με τον Άρη Σοϊλέδη και οι κατηγορίες θα είναι πολλές.

Ο κομμωτής θα αποκαλύψει πως οι συμπαίκτες του δεν του δίνουν το λόγο ποτέ, ενώ δεν τον αφήνουν να επιλέξει με ποιον θα παίξει στα αγωνίσματα. Μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο Άρης θα κάνει ένα απίστευτο ξέσπασμα με τα όσα θα ακούσει.

«Δεν του λέει κανένας να μην παίξει! Σταματήστε αυτή την καραμέλα, πάμε να παίξουμε και σας παρακαλώ σταματήστε να ψάχνετε ν κατηγορείται κάποιον συνεχώς! Σταματήστε», είπε στους αντιπάλους του που το έχουν δει δικηγόροι και παίρνουν θέση για τα πάντα. Αυτός που θα του απαντήσει με ειρωνεία σε αυτά που είπε είναι ο Γιώργος Κατσαούνης που από χθες 12/4 τα είχε μαζεμένα στον ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά το συμβούλιο του νησιού και εκεί θα έχουμε μια ένταση πριν ανακοινωθεί ο παίκτης που θα αποχωρεί - δείτε εδώ ποιος θα φύγει.

Αυτή η ομάδα κερδίσει το έπαθλό φαγητού στο Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο είναι η Μπλε συνεχίζοντας τις σερί νίκες. Ωστόσο, η Μαίη δεν θα καταφέρει να απολαύσει το φαγητό, λόγω σοβαρού τραυματισμού που μπορεί και να την διώξει από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 5 spoiler 13/4