Survivor 5: «Ασημίνα εσύ είσαι;!» - Αγνώριστοι οι Κόκκινοι παίκτες

Έμειναν κάγκελο με την αλλαγή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Ασημίνα εσύ είσαι;!» - Αγνώριστοι οι Κόκκινοι παίκτες

Μετά το μπάνιο και το ολοκληρωτικό "μποτέ" των παικτών της Κόκκινης ομάδας, πριν ντυθούν και ολοκληρώσουν την εμφάνιση τους για το πάρτυ της Ένωσης στο Survivor, κόντεψαν να μην αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον όταν συναντήθηκαν όλοι μαζί καθώς οι αλλαγές τους ήταν θεαματικές.

Αγνώριστη η Ασημίνα μετά την περιποίηση

Τα βλέμματα ωστόσο φάνηκε πως τράβηξε μαζί με τα κοπλιμέντα από τους συμπαίκτες της η Ασημίνα Χατζηανδρέου καθώς η δυνατή παίκτρια την οποία χαρακτηρίζουν ως "αντράκι" λόγω του δυναμισμού της, τους έβαλε τα γυαλιά και εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ κλέβοντας τις εντυπώσεις όλων!

Οι φόβοι του Κατσαούνη για την συμβίωση με τον Εμμανουήλ

Οι παίκτες την Κόκκινη ομάδας φαίνεται πως αρχίζουν και σκέφτονται καλύτερα το θέμα της Ένωσης στο Survivor, έπειτα από όλα τα σκηνικά που έχουν γίνει και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπλε ομάδα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος έχει υποστηρίξει τον παίκτη όταν χρειάστηκε, τώρα εκφράζει τις ανησυχίες του για αυτή τη συμβίωση...

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατσαούνης, πριν οι δύο ομάδες γίνουν μία, σχολίασε μόνο πως εύχεται οι παίκτες από την Μπλε ομάδα να βγουν ψεύτες και να μην ισχύουν όσα λένε για τον Εμμανουήλ γιατί σε περίπτωση που βγουν αληθινοί θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο πρόβλημα.