Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Μπιμπίλα κατά της Καινούργιου - «Αυτό που λες με προσβάλλει»

Ο κακός "χαμός" στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Μπιμπίλα κατά της Καινούργιου - «Αυτό που λες με προσβάλλει»

Το πρωί της Δευτέρας 18/4 ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων ξέσπασε φανερά με αφορμή την σειρά του ΑΝΤ1 «Super Mammy» καθώς έχουν προκληθεί σφοδρές αντιδράσεις στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ακούστε επειδή με φέρνετε χωρίς να το θέλετε σε δύσκολη θέση, δεν θα κάνω τον δικηγόρο του χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή» ξεκίνησε να λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας ωστόσο βρήκε τη δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας.

«Αυτό που λες με προσβάλλει και με στενοχωρεί, υπάρχει περίπτωση να σε έφερνα εγώ ή οι συνεργάτες μου σε δύσκολη θέση; Με βάζετε να ακούω μεμονωμένα κομματάκια του χιούμορ του Σεφερλή για να σχολιάσω.

Δικηγόρος του Σεφερλή δεν είμαι, είναι φίλος μου μού ζήτησε να κάνω γκεστ και το έκανα. Αν κάποιος προσβάλλεται από κάτι να μην το βλέπει. Το έχουν κάνει άλλοι κι άλλοι».

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Αυτοί που δυσανασχετούν να αλλάξουν κανάλι!»

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα και οι δηλώσεις του προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 13/4 στον αέρα της εκπομπής. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Σεφερλής και απασχόλησαν τις τελευταίες μέρες.

«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και εκπομπές βόθρου όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας. Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.