Αντιδράσεις ξανά στο Twitter για το Super Mammy του Σεφερλή - «Αλλάξτε κανάλι, τόσο απλό»

Στο επίκεντρο η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντιδράσεις ξανά στο Twitter για το Super Mammy του Σεφερλή - «Αλλάξτε κανάλι, τόσο απλό»

Το βράδυ της Κυριακής 10/4 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο Super Mammy. Η εν λόγω σειρά από την πρώτη ημέρα προβολής της προκάλεσε οργή στο twitter καθώς όπως γράφτηκε τα αστεία του κωμικού ηθοποιού ήταν σεξιστικά, ενώ δεν τους άρεσε ο τρόπος που παρουσίαζε τους ομοφυλόφιλους.

Μάλιστα, χρήστης του twitter απείλησε πως θα κάνει καταγγελία στο ΕΣΡ με σκοπό να κοπεί από το κανάλι. Ωστόσο, χθες όλοι διχάστηκαν, μιας και ο ηθοποιός έχει πολλούς θαυμαστές που έσπευσαν να τον στηρίξουν.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έγραψαν πως αν δεν αρέσει σε κάποιον το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορεί απλά να μην το παρακολουθήσει και να αλλάξει κανάλι.

Τα tweets για το Super Mammy του Σεφερλή

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στα άσχημα σχόλια

Στην δικαστική του νίκη στην αγωγή που έκανε στην Έλενα Ακρίτα θέλησε να απαντήσει με μια ανάρτησή του ο Μάρκος Σεφερλής, αναφορικά με όσα γράφτηκαν για αυτόν μετά την εξέλιξη αυτή.

«Με ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και παρά τη δικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου.

Δημιουργείτε μια ασπίδα γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς. Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που έχει μαζί του τα μικρά παιδιά. Τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο» είπε .

Το βίντεο έκλεισε με μία παραίνεση ο κόσμος την Κυριακή το βράδυ -οπότε και προβάλλεται το Super Mammy- να δει αυτό που θέλει διότι υπάρχουν «ένα σωρό προγράμματα» όπως είπε.

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ! Εμείς φίλες και φίλοι τα λέμε στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, στο θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, στο «5Χ5» και στο «Super Mammy», όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια! Η αγάπη αυτή είναι αμοιβαία και δεν θ’ αλλάξει ποτέ!», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.