«Με την Ναταλί είμαι παντρεμένος μόνο στη ζωή» - Ο Γκουντάρας αποκαλύπτει για τηλεοπτικό τους μέλλον

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με την Ναταλί είμαι παντρεμένος μόνο στη ζωή» - Ο Γκουντάρας αποκαλύπτει για τηλεοπτικό τους μέλλον

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 18/4, προκαλώντας ένταση με την άφιξή του, και μίλησε για την γυναίκα του και την συνεργασία τους για την εκπομπή που παρουσιάζουν, Όλα Γκουντ, καθώς και για την συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

Ο ίδιος ανέφερε πως με την Κατερίνα Καινούργιου πέρασε πολύ όμορφα και πως ήταν η πιο καλή του συνεργασία μέχρι τώρα, ενώ όταν ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον με την γυναίκα του, δήλωσε πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Εννοείται μου έλειψε, δεν φοβάμαι να πω κάτι που νιώθω. Ήταν ενδεχομένως η καλύτερή μου συνεργασία. Πέρασα υπέροχα. Κάτι που ισχύει και το έχεις ζήσει δεν είναι κακό να το λες», είπε σε πρώτο επίπεδο και η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε:

«Φεύγεις από την παρέα που ήμασταν πέρυσι και πας στον ΣΚΑΪ. Εμένα μου το είπες από την πρώτη στιγμή, ήσουν ξεκάθαρος, αλλά δε μπορούσα να πω κάτι πριν το ανακοινώσεις εσύ. Παρουσιάζεις το Big Brother. Δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αλλά για μένα δε φταις ούτε εσύ, ούτε η Ναταλί.

Ήταν κατά τη γνώμη μου ένα πολύ κακό cast. Εγώ σε αγαπάω και σε θεωρώ έναν πολύ καλό παρουσιαστή αλλά θέλω να μου πεις αν το ευχαριστήθηκες. Ένιωθα ότι δεν…».

Έτσι, απάντησε: «Θα ήθελα να μη μείνουμε μόνο στο Big Brother και να δούμε προγράμματα σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν, τεράστιες παραγωγές που το Big Brother στάθηκε πολύ καλύτερα μπροστά τους. Αυτά γιατί δε χτυπήθηκαν και χτυπήθηκε το Big Brother μόνο; Δεν άνοιξε μύτη.

Πείτε για μένα ότι θέλετε, ότι είμαι ο χειρότερος των χειροτέρων, δεν με νοιάζει αλλά άκουσα πολλά κακόβουλα σχόλια. Υπήρχε άνθρωπος που είπε ότι δε λέω καλά το «σ». Έτσι λέω το «σ» τα τελευταία 30 χρόνια. Όλα εμπειρίες είναι. Το χάρηκα όσο μπορούσα να το χαρώ. Μου άρεσε, γιατί εμένα μου αρέσουν τα ριάλιτι. Ποτέ δε βγήκα να πω ότι δε βλέπω ριάλι».

Για τα μελλοντικά του βήματα επισήμανε: «Με τη Ναταλί είμαστε παντρεμένοι μόνο στη ζωή. Μπορεί να κάνουν και στη Ναταλί μια πρόταση. Μπορεί να μας κάνουν μια πρόταση να είμαστε και πάλι μαζί. Μπορεί να κάτσουμε και σπίτι μας, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα

Όλα μπορούν να γίνουν. Προτεραιότητα είναι ο ΣΚΑΪ που μας έδωσε δυο πολύ δυνατά προτζεκτ. Τον ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό. Θα έρθει η στιγμή που θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα δούμε τι θα γίνει».

Όταν μάλιστα, ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου απάντησε: «Θα επέστρεφα παντού που με αγαπούν».

«Καλό είναι να χτυπάει το τηλέφωνο...» - Όσα ανέφερε το ζευγάρι για τα επόμενα βήματά τους

Το αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση, που απολαμβάνουμε στην εκπομπή Όλα Γκουντ, Ναταλί Κακκαβά και Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Status και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στο τηλεοπτικό του μέλλον.

Η παρουσιάστρια έχοντας ξανά μιλήσει για το ζήτημα αυτό ξεκαθάρισε πως με παντοτινή της προτεραιότητα τα παιδιά, θα συνεχίσει να είναι στον ΣΚΑΙ, όπως αναφέρει και το συμβόλαιο της. Φυσικά υπάρχουν προτάσεις , που είναι υπό συζήτηση αλλά πρώτο τους μέλημα είναι να στηρίξουν τον σταθμό, στον οποίο βρίσκονται.

«Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, δεν έχουμε κάνει συζήτηση με τον ΣΚΑΪ. Είναι η εποχή που πρέπει να μιλήσεις, που σε καλούν να μιλήσεις, που σου προτείνουν και είτε αποδέχεσαι είτε δεν αποδέχεσαι», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Με τον ΣΚΑΪ το συμβόλαιό μας είναι 1+1, οπότε, φυσικά, προτεραιότητα έχει η συζήτηση με τον ΣΚΑΪ. Εννοείται ότι είναι το κανάλι, το οποίο μας εμπιστεύθηκε και μάλιστα σε δύο πολύ σπουδαία πρότζεκτ. Η προτεραιότητά μας είναι και νομικά και ηθικά να μιλήσουμε με τον ΣΚΑΪ», συμπλήρωσε η Νάταλι Κάκκαβα.

«Πάντα υπάρχουν συζητήσεις, καλό είναι να χτυπάει το τηλέφωνο γιατί είναι πολύ τιμητικό και στο τέλος τα βάζεις όλα κάτω και λες παίρνω αυτή την απόφαση», κατέληξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.