Όλη η αλήθεια - Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου

Βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλη η αλήθεια - Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου

Στο νοσοκομείο Σωτηρία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στα social media, η υγεία της επιδεινώθηκε μετά τη συμμετοχή της στα γυρίσματα της σειράς “Έτερος Εγώ” και απηύθυνε μάλιστα έκκληση για αίμα.

Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την Παρασκευή 15 Απριλίου, ενώ η κατάστασή της δεν είναι σοβαρή. Η ίδια αντιμετωπίζει ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να πέσει ο αιματοκρίτης της. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νοσοκομείο τής μετάγγισαν δύο φιάλες αίμα, ενώ υπενθυμίζεται πως και πέρυσι είχε υποβληθεί σε μετάγγιση.

Η ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Χρονοπούλου μέσα από το νοσοκομείο

Η ανάρτηση που έκανε μέσα από το νοσοκομείο

Προκειμένου να απαντήσει σε όσα ακούγονται σχετικά με την υγεία της και τη συμμετοχή της στην ταινία “Έτερος Εγώ”, έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram.

“Χριστούλη μου, Χριστούλη μου. Τόσο άσχημα μιλάω; Τόσο άσχημα γράφω; Πολλοί φίλοι, με ρώτησαν αν αρρώστησα στο γύρισμα του ‘Έτερος εγώ’. Αυτό προκλήθηκε από μια παραφθαρμένη αναδημοσίευση και όχι της δικής μου. Για να έρθουμε στο προκείμενο, οι ημέρες δουλειάς μου στα Μέγαρα ήσαν υποδειγματικές. Και να αρχίσουμε από τη μετακίνηση μου;

Ξέρω πως ο Σωτήρης Τσαφούλιας δεν αγαπά τα τζιπ. Εγώ τα λατρεύω. Φρόντισε για τις μετακινήσεις μου να υπάρχει ένα τζιποειδές SUV με έναν κουλτουριάρη και σινεφίλ οδηγό τον κ. Μανώλη που περάσαμε 4 αξέχαστες ημέρες αναλύοντας πλάνο πλάνο τις ταινίες που μας άρεσαν. Ύψος!

Σε ότι αφορά στο γύρισμα; Με μεταχειρίστηκαν σαν πορσελάνη της Δρέσδης. Και για τις ψιλοπολικές συνθήκες του περιβάλλοντος, μετά από κάθε πλάνο με κουκούλωναν με κουβερτούλες κ άφθονες θερμοφόρες.Όλο το συνεργείο ήταν θεϊκό! Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς με τέτοιον big boss!! Σωτήρη αγάπη μου είσαι ό,τι πιο σημαντικό έτυχε στη ζωή μου. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ για όλα! Μαίρη για πάντα!”.