Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου - Η δημόσια έκκλησή της

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου - Η δημόσια έκκλησή της

Μια νέα περιπέτεια υγείας ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες την Μαίρη Χρονοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός ενώ βρισκόταν σε γυρίσματα στα Μέγαρα για το "Έτερος Εγώ", χρειάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και τελικά εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η ίδια ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους που την ακολουθούν, να τη βοηθήσουν μιας και έχει ανάγκη από αίμα.

Η δημόσια έκκληση της Μαίρης Χρονοπούλου

«Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα Μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη.

Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ένα μεγάλο έλλειμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας ΜΑΙΡΗ.

Για ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη». έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

«Με πολύ αγώνα σηκώθηκα...»

Την σπουδαία ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, υποδέχτηκε την Πέμπτη 25/3 στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η ηθοποιός σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις μίλησε έξω από τα «δόντια» για όλους και για όλα, αναφέρθηκε στη ζωή της και τις μεγάλες επιτυχίες της στο θέατρο, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει.

Η κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε για τις μεγάλες της επιτυχίες στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση αλλά και για το σοβαρό τροχαίο που την ανάγκασε να μείνει εκτός χώρου για μεγάλο διάστημα

«Με πολύ αγώνα σηκώθηκα, με καλό φυσικοθεραπευτή, με πλησίασε πολύ ανθρώπινα και ζεστά και με ξανά έμαθε να γελάω, να στέκομαι όρθια και να περπατάω».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πολύ μου είπαν ότι έκανα άσχημα να δώσω την φωτογραφία μου που είμαι χοντρή και παράλυτη, δεν νομίζω ότι έκανα άσχημα, ήταν ένα καλό μήνυμα».