Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη - Τα stories μέσα από το νοσοκομείο

Το ηχηρό μήνυμα προς τους followers της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη - Τα stories μέσα από το νοσοκομείο

Φαίνεται πως ο Απρίλιος δεν είναι και ο καλύτερος μήνας για την Ιωάννα Τούνη, η οποία περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο στην ζωή της. Μάλιστα, όπως συνηθίζει να κάνει, η γνωστή influencer μοιράστηκε στα social media την καθημερινότητά της, η οποία σήμερα δεν ήταν και τόσο ευχάριστη.

Τα stories της Ιωάννας Τούνη μέσα από το νοσοκομείο

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρα 18/4 η Ιωάννα βρέθηκε στο νοσοκομείο και ενώ ξεκαθάρισε πως είναι όλα καλά με τη δική της υγείας και ότι βρίσκεται εκεί για επίσκεψη αποφάσισε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα από τα social media. (Δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Ιωάννα Τούνη)

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια σειρά από Instastories, ενώ τα συνόδευσε και με ένα μακροσκελές κείμενο, υπενθυμίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους να είναι δυνατοί ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες.

«Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες! Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!

Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπυ που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα. Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

«Αυτά τα λίγα από τη διαδικτυακή φίλη σας. Και όχι, είμαι καλά για όσους ρωτάτε. Δεν είμαι για μένα στο νοσοκομείο» σχολίασε σε δεύτερο story της η Ιωάννα Τούνη.

instastory Ιωάννα Τούνη

Η Τούνη στο νοσοκομείο

Κλασικό σπίτι ελληνίδας μάνας - Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το πατρικό της

Η Ιωάννα Τούνη, λίγες μέρες μετά τα "εγκεφαλικά" που μοίρασε με την ανάρτησή της, αποκάλυψε πως τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο πατρικό της, δίπλα στη μητέρα της και την βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε στο κοινό της την διακόσμηση που έχει επιλέξει η μαμά της, ενώ θύμισε σε όλους το δωμάτιο από όπου ξεκίνησαν όλα.

Συγκεκριμένα, η influencer έδειξε τις εικόνες της Παναγίας και κάποιων Αγίων που η μαμά της έχει κρεμάσει στον τοίχο του σπιτιού της, κάτι που η ίδια δεν εγκρίνει.

Η διακόσμηση στο πατρικό της Ιωάννας Τούνη

Το ποστ αυτό, μάλιστα, ξεσήκωσε τις αντιδράσεις του κοινού οι οποίοι θεώρησαν ότι κοροϊδεύει τα εικονίσματα και θεώρησαν πως το story σχετίζεται με τις απόψεις της για την θρησκεία, κάτι που αμέσως έσπευσε να διαψεύσει και να εξηγήσει ότι δεν ισχύει. Τόνισε, επίσης, πως ήθελε απλά να δείξει ότι τέτοιες εικόνες συνήθως χαρακτηρίζουν το σπίτι κάθε ελληνίδας μάνας.

Όσον αφορά το παιδικό της δωμάτιο, μας έδειξε πως το είχε διακοσμήσει όταν ακόμη ζούσε εκεί και ρώτησε τον κόσμο που την παρακολουθεί αν το θυμάται, διότι εκεί ξεκίνησε να ανεβάζει τις πρώτες φωτογραφίες που την έκαναν διάσημη.

Το παιδικό δωμάτιο της Ιωάννας Τούνη