Η τρυφερή ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με τις κόρες της από το ταξίδι "αστραπή" στην Ιταλία

Πιο χαρούμενες από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τρυφερή ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με τις κόρες της από το ταξίδι

Με αφορμή την "διακοπή" της εκπομπής «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA καθώς για μια εβδομάδα θα είναι εκτός λόγω Πάσχα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση με την αγαπημένη της οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, ταξίδεψε έως την Ιταλία καθώς στη Ρώμη μένει μόνιμα η μία της αδερφή της με την οικογένειά της και η δημοσιογράφος την επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τις δυο κορούλες της από το αεροδρόμιο. όπου φαίνονται να κρατούν τις βαλίτσες τους. Μάλιστα στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά «Φύγαμε».

Η ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Το εντυπωσιακό πάρτυ που ετοίμασε για τα γενέθλια της κόρης της λίγες μέρες πριν

Μια πολύ ευτυχισμένη μέρα έζησε στις 13/3 η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αφού η κόρη της έγινε 5 ετών. Η κούκλα μαμά της θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να της ευχηθεί, δείχνοντας μας παράλληλα τι πανέμορφο πάρτυ που της είχε ετοιμάσει.

Η δημοσιογράφος μαζί με την φωτογραφία της, περιέγραψε τον επικό διάλογο που είχε με την Βικτωρία, σχετικά με την διοργάνωση του πάρτυ της στο σαλόνι του σπιτιού τους.

«Έχω μια κόρη (δύο έχω, αλλά τώρα θα μιλήσω για τη Βικτώρια) που κάθε μέρα με πυροβολεί με απίθανες ιδέες, αχαλίνωτη φαντασία, πληθωρικά συναισθήματα, ερωτήσεις που δεν ξέρω να απαντήσω. Είναι ένας σίφουνας, δεν την προλαβαίνω. Οπότε, όταν σχεδιάζαμε το πάρτι των γενεθλίων της και ζήτησε απερίφραστα να το κάνει στο σπίτι και όχι σε κανέναν ουάου παιδότοπο, απόρησα με την ασυνήθιστη ολιγαρκεία της.

Μέχρι που σιγά σιγά άρχισε να εξηγεί πώς το έχει φανταστεί: ένα πάρτι με στολισμό Encanto (την Isabella, συγκεκριμένα, γιατί «έφτιαξε ένα κάκτο και κατάλαβε πως δεν χρειάζεται να είναι τέλεια!»), φίλτρα μαγείας (ούτως ή άλλως τα μαγειρεύει κάθε μέρα και αυτοαποκαλείται «μαγισσούλα») και spa (για να «χαλαρώσω λιγάκι με τις φίλες μου»).

Δεν ξέρω πώς είναι τα άλλα πεντάχρονα, εγώ τέτοιο δεν έχω ξανασυναντήσει. Και του χρόνου, αρχηγέ κοκοβιέ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Μπροστά από το κρεβάτι η μήτερα τους έχει τοποθετήσει ένα στρογγυλό χαλί σε ανοιχτό μπεζ χρώμα και δίπλα από το κρεβάτι υπάρχουν μεγάλες σακούλες για τα παιχνίδια των μικρών.