Έτσι γνωρίστηκε η Μπέσυ Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση - Η εξομολόγηση της ηθοποιού

«Ήταν μια πρόκληση για εμένα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι γνωρίστηκε η Μπέσυ Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση - Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Αν και εδώ και καιρό απέχει από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, τελικά σήμερα 18/4 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Κυψέλη» και μίλησε για όλους και για όλα. Ο λόγος για την Μπέσσυ Μάλφα, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει και για τα πιο προσωπικά της ζητήματα.

Η Μπέσσυ Μάλφα εξομολογείται για το πως γνώρισε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τονίζοντας όλα τα στοιχεία του που τον κάνουν πιο ελκυστικό στα μάτια της και την γοητεύουν. Φυσικά και δεν είναι πρώτη φορά που ηθοποιός μιλά με τα καλύτερα για τον σύζυγό της, καθώς συχνά δείχνει δημόσια πόσο τον θαυμάζει. (Δείτε την εξομολόγησή της εδώ)

«Παίζαμε μαζί σε μία σειρά της Ερτ, γνωριστήκαμε κάναμε παρέα, μιλούσαμε πολύ ωραία για το θέατρο και σιγά σιγά ερωτευτήκαμε. Στον Γεράσιμο μου άρεσε η απόσταση που κρατάει από τους ανθρώπους, το οποίο το θαυμάζω και προσπαθώ και εγώ να το πετύχω. Για εμένα ήταν μια πρόκληση να σπάσω τα όρια του Γεράσιμου. Είναι ήρεμος, ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, τον λάτρευα, πολύ γοητευτικός για εμένα και πολύ σέξι», δήλωσε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

«Επικοινωνήσαμε αμέσως. Ήταν ωραίος ο τρόπος που προσέγγισε ο ένας τον άλλο. Υπήρχε ευγένεια και σεβασμός», είπε ολοκληρώνοντας η Μπέσσυ Μάλφα.

«Τον κοιτάω ακόμα και λιώνω»

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον Κώστα Τσουρό μίλησε το πρωί της Τετάρτης (3/11) η Μπέσσυ Μάλφα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον τον άνδρα της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως την περιόδο της καραντίνας η σχέση τους αναθερμάνθηκε (διαβάστε εδώ και την συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στο YOU).

«Η καραντίνα ήταν μια περίοδος ξεκούρασης για εμένα γιατί δουλεύω σε τρελούς ρυθμούς. Μου έλειψε η οικογενειακή γαλήνη. Με τον Γεράσιμο ήταν τέλεια. Ένα ζευγάρι που δεν βλέπεται σχεδόν ποτέ για αυτό κρατάει και ο έρωτας, επιτέλους συναντήθηκε. Αναθερμάνθηκε η σχέση. Εμείς είμαστε τυχεροί, συναντήσαμε ο ένας τον άλλο και επικοινωνήσαμε. Θαυμάζω πολύ τον Γεράσιμο. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, ευφυής, έξυπνος, αγωνιστής.

Είναι πολλά πράγματα, είναι όσα θέλει μια γυναίκα. Τον κοιτάω ακόμα και λιώνω. Αν αγαπάς τον άλλο και τον νοιάζεσαι και του κάνεις μικρές εκπλήξεις και είσαι όμορφος για τον εαυτό σου και τον αγαπημένο σου είναι πολύ ωραία. Εγώ δεν ζηλεύω. Ο Γεράσιμος είναι πολύ ωραίος, μου λένε φίλες μου ότι είναι πολύ σέξι. Χαίρομαι, δεν ζηλεύω, αφού τον διάλεξα. Όταν φλερτάρουν τον αγαπημένο σου είναι ωραίο, χαίρομαι».