Νατάσα Μποφίλιου: «Υπάρχουν στοιχεία στον χαρακτήρα μου που με δυσκολεύουν»

«Η δημόσια εικόνα μου δεν υπάρχει στην εξίσωση όταν σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα πρέπει να πάρω θέση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νατάσα Μποφίλιου: «Υπάρχουν στοιχεία στον χαρακτήρα μου που με δυσκολεύουν»

Μέσα από την εκπομπή «Κυψέλη» παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη η Νατάσα Μποφίλιου λίγο πριν την εμφάνισή της στο Μουσείο της Ακρόπολης. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον εαυτό της καθώς τόνισε χαρακτηριστικά: «Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τίμημα.

Η δημόσια εικόνα μου δεν με προβληματίζει και δεν με απασχολεί και δεν υπάρχει στην εξίσωση, όταν θεωρώ ότι σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα και σαν πολίτης πρέπει να πάρω μία θέση». Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχαν προκληθεί σφοδρές αντιδράσεις για το πρόσωπό της μετά την αντιπολεμική συναυλία.

Οι δηλώσεις της Νατάσας Μποφίλιου

«Έχει τελειώσει για εμένα και δεν είναι αδερφός μου...» - Αφοπλίζει η Nατάσσα Μποφίλιου σχετικά με το metoo

Η Νατάσσα Μποφίλιου παραχώρησε συνέντευξη το μεσημέρι της Κυριακής 27/2 στο Χαμογέλα και Πάλι, κάνοντας σοβαρές τοποθετήσεις. Δεν ήταν δυνατόν η τραγουδίστρια με τον τόσο βαρύγδουπο λόγο στις αναρτήσεις της, να μην μιλήσει και μπροστά στην κάμερα για όσα συμβαίνουν με το metoo.

Η Νατάσσα έχει αποδείξει πως το θύμα είναι πάντα αυτό, που θα πρέπει να προστατεύουν όλοι ακόμα και αν είναι ο ίδιος ο αδερφός μας. Είναι πολύ κάθετη και δεν διαπραγματεύεται οποιονδήποτε προσπαθεί να βλάψει και να καταπατήσει την ελευθερία του άλλου.

«Είμαι με το θύμα, ξεχνώ. Τελειώνει αυτό για εμένα και δεν είναι ενδεχομένως ο άνθρωπος που γνώριζα. Έχω εγώ ευθύνη που νόμιζα ότι είναι κάποιος άλλος άνθρωπος. Είμαι με αυτόν που έχει υποστεί αυτήν την αθλιότητα, αυτόν που έχει καταστραφεί η ψυχή του. Δεν έχει κανείς δικαίωνα να του το διαλύσει» είπε η Νατάσα Μποφίλιου.

«Ο αδερφός μου να το έκανε, έχει τελειώσει για εμένα και δεν είναι αδερφός μου. Είναι αδερφή μου αυτή που κακοποιήθηκε. Είναι ντροπή για τις ίδιες τις λέξεις αυτά που λέμε για το Me Too. Για αυτό ας σταματήσουμε να μιλάμε γιατί είμαστε πολύ λίγοι» πρόσθεσε η Νατάσσα Μποφίλιου.