Όλη η αλήθεια - Αυτή είναι η πραγματική σχέση της Σταματίνας Τσιμιτσιλή και της αδερφής του Θέμη Σοφού

Πώς τα πάνε μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλη η αλήθεια - Αυτή είναι η πραγματική σχέση της Σταματίνας Τσιμιτσιλή και της αδερφής του Θέμη Σοφού

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα η Σταματίνα Τσιμιτσλή και ο Θέμης Σοφός (δείτε εδώ μερικές τρυφερές φωτογραφίες τους) οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, φροντίζουν πάντα να περνούν χρόνο όλο μαζί.

Αρκετό χρόνο όμως περνάνε και με τις αδερφές του γνωστού δικηγόρου, την Νατάσα και την Αγγελικwή οι οποίες λατρεύουν τη νύφη τους. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία καθώς η οικοδέσποινα του Happy Day νιώθει πολύ δεμένη με την οικογένεια του συζύγου της.

Η Νατάσα Σοφού βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η Αγγελική Σοφού συνεργάζεται μαζί με τον αδελφό της, καθώς είναι και εκείνη δικηγόρος.

Η αδερφή του Θέμη Σοφού

λη η αλήθεια για την σχέση της Σταματίνας Τσιμιτσιλή και της αδερφής του Θέμη Σοφού

Γονατιστή στον Ταξιάρχη με τον Θέμη Σοφό η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η αλήθεια για το τέταρτο παιδί

Η πίστη τους στον Θεό, τόσο της Σταματίνας Τσιμτσιλή όσο και του Θέμη Σοφού, είναι μεγάλη γι' αυτό και το ζευγάρι δεν παραλείπει να επισκέπτεται αρκετά συχνά είτε τη Μονή του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη είτε τη Μονή του Ταξιάρχη Μανταμάδου στη Μυτιλήνη. Μάλιστα, στην τελευταία βρέθηκαν οι δυο τους μερικές μέρες πριν προκειμένου, για ακόμα μία φορά, να εκπληρώσουν το τάμα που έχουν κάνει για τον γιο τους Γιάννη Εφραίμ, αλλά και για να προσκυνήσουν με πίστη και ευλάβεια στο μοναστήρι, παίρνοντας την ευχή του πατέρα Χρήστου Τσιτμηδέλλη.

Το YOU εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της παρουσιάστριας και του συζύγου της στο νησί. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που εκείνη οικογενειακά επισκέπτεται τη Μυτιλήνη, αφού εκεί βάφτισε πριν από 4 χρόνια τον γιο της, όπως είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το YOU, λέγοντας τότε χαρακτηριστικά: “Βρεθήκαμε στο μοναστήρι μόλις 20 άτομα, ήταν ένα τάμα που είχαμε απέναντι στον Θεό και δεν θέλαμε να πάρει δημοσιότητα”.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Οι δυο τους, παρά το γεγονός ότι έχουν συνεχόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις, φροντίζουν να πηγαίνουν συχνά στο νησί για το τάμα τους -ίσως είναι η μοναδική φορά που το ανέβαλαν για μερικά χρόνια λόγω covid- και με την πρώτη ευκαιρία βρέθηκαν εκεί, όπου σε κλίμα απόλυτης κατάνυξης και ευλάβειας παρέμειναν για μία μέρα. “Η πίστη είναι ένα απάνεμο λιμάνι και ένα φως στην άκρη του κάθε δρόμου”, λέει η παρουσιάστρια, ενώ ο Πατέρας Χρήστος Τσιμτηδέλλης τής έδωσε την ευχή του και είπε με τη σειρά του: “Εύχομαι ο Ταξιάρχης να είναι κοντά σε εκείνη και στην οικογένειά της, χαρίζοντας τους υγεία, χαρά και ευτυχία”.

Θέμη Σοφό Σταματίνα Τσιμτσιλή εγκυμοσυνη

Θέμης Σοφός Σταματίνα Τσιμτσιλή περιοδικό you

Έχει συνηθίσει να μας εκπλήσσει με τις εγκυμοσύνες της και τόσο αυτή όσο και ο άντρας της λατρεύουν τα παιδιά και τη δημιουργία μιας πολυμελούς οικογένειας. Μπορεί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Σταματίνα να μην σκέφτεται προς στιγμήν το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα τέταρτο παιδί, η αλήθεια όμως είναι ότι εκείνη αλλά και ο Θέμης Σοφός στο πίσω μέρος του μυαλού τους βλέπουν με μεγάλη χαρά την πιθανότητα να αποκτήσουν ακόμα ένα μωρό.

Μάλιστα, η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο YOU είχε πει χαρακτηριστικά: “Δεν λέω όχι και ότι “έκλεισα”. Εξάλλου τα κορίτσια μου τώρα μεγάλωσαν και έχουν μια πολύ διαμορφωμένη προσωπικότητα, με βοηθάνε με τον Γιάννη και νοιάζονται για τον αδελφό τους, νιώθω πολύ τυχερή που τις έχω και φυσικά όλες μαζί κακομαθαίνουμε τον μικρό”...