Από το 2010 μέχρι σήμερα: Αξέχαστες φωτογραφίες από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από το 2010 μέχρι σήμερα: Αξέχαστες φωτογραφίες από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός: Αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Εκείνα που ο έρωτάς τους δυναμώνει μέρα με την μέρα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δώδεκα περίπου χρόνια σε ένα μαγαζί όπου έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες.

Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος τους και η απόκτηση των παιδιών τους έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, στους έξι μήνες που ήταν μαζί, έγινε η πρόταση γάμου και η παρουσιάστρια, μετακόμισε αμέσως στο σπίτι του γνωστού δικηγόρου όπως έχει αποκαλύψει η ίδια και μέσα από τις συνεντεύξεις της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό νυφικό

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή, στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ, στο κτήμα Νάσιουτζικ, με παρόντες 300 καλεσμένους, μεταξύ συγγενών και φίλων. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, ενώ το ζευγάρι έμεινε το πρώτο βράδυ του γάμου του, στη νυφική σουίτα του κτήματος.

Η Σταματίνα

Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό δημόσιες εμφανίσεις

Γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1982 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του ANT1 MediaLab. Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του MAD ενώ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την παρουσίαση εκπομπών στο κανάλι Alter. Από τις 25 Ιουνίου 2011 μέχρι σήμερα, είναι παντρεμένη με τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό.

Ο Θέμης

Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό instagram

Γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 1970. Ο Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Θέμης Σοφός γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1995. Είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος και ένας ήρεμος άντρας που λατρεύει την οικογένειά του.

Ας Θυμηθούμε τώρα κάποιες υπέροχες φωτογραφίες του ζευγαριού

Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό

Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό γάμος

Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό σχέση

Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό εγκυμοσυνη

Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό χωρισμός

Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό δημοσια εξοδος

Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό οικογενεια

Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό παιδιά