Μέμος Μπεγνής για κίνημα #metoo: «Οι κακοποιητικές συμπεριφορές δεν υπάρχουν μόνο στο θέατρο»

«Λυπάμαι που το κίνημα βγήκε μόνο μέσα από το θέατρο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μέμος Μπεγνής για κίνημα #metoo: «Οι κακοποιητικές συμπεριφορές δεν υπάρχουν μόνο στο θέατρο»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 18/4 ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για το κίνημα #metoo καθώς απασχόλησε και εξακολουθεί να απασχολεί με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν ξέρω τι πορίσματα θα βγουν αλλά είναι καλά το ότι ο άλλος που πάει να κάνει κάτι τέτοιο θα το σκεφτεί διπλά πια, γιατί ο κόσμος έχει ένα βήμα πια για να μιλήσει.»

«Εγώ λυπάμαι που το κίνημα #metoo βγήκε μόνο μέσα από το θέατρο και από την τηλεόραση αλλά και από τους ηθοποιούς. Θέλω και πάντα τονίζω ότι δεν είναι έτσι ο χώρος μας αυτός. Ευτυχώς είναι η συντριπτική μειοψηφία όπου συμβαίνει».

Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

"Κόλαφος" ο Μέμος Μπεγνής: «Λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό μου έχει κοστίσει»

Μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά της Κωνσταντινίδου, ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ειλικρίνεια που πολλές φορές του έχει στοιχίσει επαγγελματικά, την επιλογή να γίνει vegan ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο «όχι» που είπε στον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπέγνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν πάντα πολύ αντιδραστικό παιδί, όπως και τώρα. Στη ζωή μας βέβαια κάνουμε συμβιβασμός, δεν μπορούμε να μην κάνουμε.

Ίσως επειδή πάντα έκανα το δικό μου, αυτό που μου αρέσει, το θεωρώ πολύ υγιές αυτό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν ζωές που δεν είναι δικές τους. Ζουν ζωές που τους έχουν φορέσει, επειδή πρέπει να τις ζήσουν και κάποιους τους το έχει πει.

Εγώ δεν το έκανα ποτέ αυτό, έκανα πάντα το δικό μου. Από τη μία είναι πολύ υγιές, από την άλλη όμως κοστίζει. Και στη δουλειά ακόμα μου έχει κοστίσει γιατί πολλές φορές λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό δεν αρέσει πάρα πολύ».

«Είπα κάποτε ένα μεγάλο «όχι» στον μπαμπά μου, για να ανοίξω ένα ωδείο στη Σαλαμίνα και να διδάσκω πιάνο. Δεν ήταν το όνειρο μου αυτό. Ναι μεν σπούδασα μουσική αλλά μετά με κέρδισε το θέατρο και μετά το μιούζικαλ που είναι πιο μουσικό».