Θέμις Μπαζάκα: «Πρέπει να τελειώσει η βουλιμία, τρώω ακατάπαυστα» - Η αποκάλυψη για την υγεία της

«Θα ήθελα να μην τρώω τόσο πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θέμις Μπαζάκα: «Πρέπει να τελειώσει η βουλιμία, τρώω ακατάπαυστα» - Η αποκάλυψη για την υγεία της

Το απόγευμα της Δευτέρας 18/4 η Θέμις Μπαζάκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετωπίζει, τονίζοντας πως αυτό θα ήταν κάτι που θα ήθελε να αλλάξει πολύ στον εαυτό της.

Ξεκίνησε λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Θα ήθελα να μην τρώω τόσο πολύ, τρώω πάρα πολύ. Πρέπει κάπως να τελειώσει αυτή η βουλιμία. Τρώω ακατάπαυστα, έβαλα πάλι 4,5 κιλά».

Από την άλλη αναφέρθηκε και για την εμπειρία της ως ερωτική μετανάστρια: «Ήταν τα καλύτερά μου χρόνια. Παρόλο που πήγα σε μία σωστή ηλικία και παρόλο που είχα μωρό μετά από έναν χρόνο μαζί μου, η πόλη ήτανε πολύ ελεύθερη. Μου πρόσφερε πολλά πράγματα, με μεταμόρφωσε. Ήταν σκληρή πόλη, αρκετά επικίνδυνη. Εγώ έπεσα και σε δύο τρεις δύσκολες καταστάσεις».

Οι δηλώσεις της Μπαζάκα στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Λίγα λόγια για τη Θέμις Μπαζάκα

Η Θέμις Μπαζάκα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 3 Μαρτίου του 1957 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου με καταγωγή από την Ξιφιανή Αλμωπίας. Από τη δεκαετία του 1980 έχει εμφανιστεί σε αρκετές γνωστές και αξιόλογες ταινίες, όπως Παραγγελιά! (1980), Ρεμπέτικο, Πέτρινα Χρόνια (1985), Ήσυχες μέρες του Αυγούστου (1991), Ακροπόλ (1996) κ.ά. Πρόσφατες γνωστές δουλειές της είναι το Ο Ηλίας του 16ου (2008) και το Αν... (2012).

Έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικές σειρές, με Το μινόρε της αυγής (1983), Σαν τα τρελά πουλιά (1987), Ανατομία ενός εγκλήματος, Δυο μέρες μόνο, αλλά και σε αρκετά επεισόδια της αστυνομικής δραματικής σειράς 10η Εντολή. Επίσης, έχει και κάποιες εμφανίσεις στο θέατρο.

Έχει βραβευθεί τρεις φορές από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, δύο φορές για Β' Γυναικείο Ρόλο για τις ταινίες Ρεμπέτικο και Οι ακροβάτες του κήπου και με Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία τα Πέτρινα χρόνια. Για αυτόν τον ρόλο, απέσπασε και Εύφημο Μνεία, από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

Το 2021 επέστεψε τηλεοπτικά στην κοινωνική σειρά του MEGA, Σκοτεινή Θάλασσα.