The Chase: «Έχω βγει από τα ρούχα μου...» - Έξαλλη η Μαρία Μπεκατώρου

Τι ενόχλησε την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Chase: «Έχω βγει από τα ρούχα μου...» - Έξαλλη η Μαρία Μπεκατώρου

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε την Μαρία Μπεκατώρου στο σημερινό (18/4) επεισόδιο του The Chase καθώς ένας παίκτης κατάφερε να τη βγάλει από τα ρούχα της με μία μόνο ερώτηση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μας προσφέρει ένα απολαυστικό στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει.

Η ενόχληση της Μαρίας Μπεκατώρου με τον παίκτη του The Chase

Συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο του παιχνιδιού, η παρουσιάστρια ρώτησε τον παίκτη, ποια είναι η πρωτεύουσα της Κεφαλλονιάς. Όταν εκείνος απάντησε με «πάσο», η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε και του είπε με έντονο ύφος «Το Αργοστόλι».

Άλλωστε η Κεφαλλονιά είναι ο τόπος καταγωγής της Μαρίας Μπεκατώρου, κάτι για το οποίο μιλάει πολύ συχνά στην εκπομπή της.

«Όταν αγανακτώ βγαίνω από τα…», έλεγε η τελευταία ερώτηση και ο παίκτης απάντησε και πάλι πάσο, με την παρουσιάστρια να του λέει: «Κάτσε γιατί τώρα έχω βγει εγώ από τα ρούχα μου…».

Η απόφασή της να πάει από τον ΑΝΤ1 στο Mega

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12) η Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην νέα της συνεργασία με το MEGA αλλά και για το νέο τηλεπαιχνίδι της, το The Chase.

«Έχω κάτσει έξι μήνες, μπήκα μέσα σε αυτό το θεϊκό πλατό, ήξερα ότι θα σε συναντήσω. Σε έχω για γούρι. Είναι και 1η του μήνα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που είμαι εδώ και είμαι στο MEGA.

Τα ζύγισα όλα πάρα πολύ. Βασανίστηκα, αλλά τελικά το αποφάσισα και όταν πήρα την απόφαση. Πήρα μια βαθιά ανάσα και είπα πάμε να το κάνουμε ωραία. Το MEGA είναι κάρμα. Εδώ άνοιξα τα φτερά μου. Όταν είχε έρθει η πρόταση για το Junior Masterchef παρακάλεσα τον τότε διευθυντή προγράμματος τον κ. Μπούτο να με αφήσει να είμαι και στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Δεν άντεχα να φύγω.

Τέτοιου είδους προγράμματα θέλω να κάνω με χαρά και ψυχαγωγία και το THE CHASE είναι ένα τέτοιο πρόγραμμα».

Για το αν θα είναι η παρουσιάστρια του X – FACTOR είπε: «Δεν ξέρω κάτι. Αλήθεια με το χέρι στην καρδιά. Δεν έχω κάνει καμία επίσημη ή ανεπίσημη συζήτηση με το κανάλι. Άρχισα να πατάω πιο καλά στα πόδια μου. Άνοιξα τα αυτιά μου. Τα μάτια μου και άρχισα να ακούω. Υπάρχει κόσμος που με θέλει στην ομάδα του. Είμαι σταθερή, για να φύγω από κάπου πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω.

Αυτή την περίοδο της ζωής μου θέλω να κάνω τηλεπαιχνίδια και σόου» κατέληξε.