Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά είναι από... - Η αλήθεια για την καταγωγή της Μαρίας Μπεκατώρου

Και μάλιστα το λέει συνέχεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά είναι από... - Η αλήθεια για την καταγωγή της Μαρίας Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα φέτος αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της και να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, πηγαίνοντας από τον ΑΝΤ1 στο Mega.

Μάλιστα η αλλαγή αυτή έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό ενώ και η ίδια δείχνει να έχει αγαπήσει την νέα εκπομπή της (δείτε εδώ την επική ατάκα της που έγινε viral).

Η καταγωγή της Μαρίας Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Χολαργό ενώ κατάγεται από την Κεφαλλονιά. Τελειώνοντας την Ελληνογαλλική σχολή Μοναχών Ουρσουλίνων, παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας.

Το 2011 γίνεται ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό σόου Just the 2 of us του Mega, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση μαζί με τον Χρήστο Χολίδη. Λίγο αργότερα, παρουσίασε την εκπομπή Masterchef Junior στο ίδιο κανάλι, ενώ παράλληλα συνέχιζε κανονικά να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο Χωρίς Ταμπού στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ μέχρι το 2013.

Το μοντέρνο σπίτι της Μαρίας Μπεκατώρου και του Αντώνη Αλεβιζόπουλου

Μπορεί η Μαρία Μπεκατώρου να είναι ένας από τους πιο ανοιχτούς και ευχάριστους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, με τον οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2007, απολαμβάνουν την κοινή ζωή τους και σπάνια κάνουν μαζί αναρτήσεις στα social media.

Πριν από λίγο καιρό βέβαια, η παρουσιάστρια του Mega είχε αποφασίσει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές υπέροχες φωτογραφίες από το σπίτι τους και συγκεκριμένα από την μοντέρνα κουζίνα τους.

Η ίδια μάλιστα έχει εξηγήσει πως τον τελευταίο καιρό εστίασε στο κομμάτι «διατροφή» καθώς ήθελε να ξεφορτωθεί μερικά περιττά κιλά και έτσι, έχει γυρίσει τη μαγειρική της στο πιο υγιεινό (δείτε εδώ το πρόγραμμά της).

Μαρία Μπεκατώρου κουζίναΜαρία Μπεκατώρου σπίτι