Βαρύ πένθος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Πέθανε ένα από τα δίδυμά του στη γέννα

Η σπαρακτική ανακοίνωσή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαρύ πένθος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Πέθανε ένα από τα δίδυμά του στη γέννα

Με μία σπαρακτική ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε πως ένα από τα δύο δίδυμα παιδιά του, και συγκεκριμένα το αγόρι, πέθανε στη γέννα.

Η αγαπημένη του Τζορτζίνα ήταν έγκυος σε δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι βρίσκεται κανονικά στη ζωή, αλλά το αγόρι «έσβησε» χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι.

Η ανακοίνωση του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε πως το αγοράκι μας έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που οποιοσδήποτε γονιός μπορεί να νιώσει. Μόνον η γέννηση του κοριτσιού μας μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με κάποια ελπίδα και χαρά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξή τους. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από αυτή την απώλεια και παρακαλούμε να διατηρήσουμε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη ώρα. Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ»

Λίγα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985, στο Σάο Πέδρο του Φουνσάλ, στο νησί του Ατλαντικού Μαδέρα, που ανήκει στην Πορτογαλία. Είναι το τέταρτο και τελευταίο παιδί της Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Βιβέιρος ντα Αβέιρο (γενν. 1954) και του Χοσέ Ντινίς Αβέιρο (1953–2005).

Τα αδέλφια του ονομάζονται Έλμα (γενν. 1973), Ούγκο (γενν. 1975) και Κάτια (γενν. 1977). Ο μεγάλος αδερφός του, Ούγκο, αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά, ενώ οι δυο αδερφές του ήταν αρκετά μικρές για να βοηθήσουν τη μητέρα τους. Ο Ρονάλντο δεν ήταν καλός μαθητής, του άρεσε όμως το ποδόσφαιρο, και τον χαρακτήριζε η ταχύτητα από τότε.

Οκτώ ετών πήγε στην Αντορίνια (ΚΦ Αντορίνια ντε Σάντο Αντόνιο), μια ερασιτεχνική ομάδα. Ύστερα από δύο χρόνια πήγε στη Νασιονάλ, η οποία ήταν η μεγάλη ομάδα του νησιού, από τότε άρχισε να γίνεται γνωστός.

Ήταν μόλις δεκαπέντε ετών, και τον απέκτησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σε λιγότερο από δύο χρόνια, είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ, ενώ είχε πετύχει και το πρώτο του γκολ, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον μεγάλων αγγλικών ομάδων.