Η Βούλγαρη επέστρεψε στο πλατό: «48 ώρες νηστική...» - Οι συγκλονιστικές δηλώσεις για το χειρουργείο που έκανε

«Με το που ξύπνησα το πρώτο που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Βούλγαρη επέστρεψε στο πλατό: «48 ώρες νηστική...» - Οι συγκλονιστικές δηλώσεις για το χειρουργείο που έκανε

Η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε τη Μεγάλη Τρίτη 19/4 στο πλατό του Κοινωνία ώρα mega και καλημέρισε ξανά το κοινό μετά την υποχρεωτική της απουσία από την εκπομπή. Είχε γίνει γνωστό πως η παρουσιάστρια θα έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο, το οποίο όπως είπε ήταν γυναικολογικής φύσεως.

Όλα πήγαν καλά εν τέλει κάτι που διαβεβαίωσε η ίδια μέσα από το νοσοκομείο, που νοσηλεύτηκε με ένα Post. Αφού λοιπόν, πήρε τον χρόνο της επέστρεψε και ευχήθηκε καλό πάσχα σε όλους.

Η επιστροφή της Ανθής Βούλγαρη στο Κοινωνία Ώρα mega

«Καλή σας ημέρα. Υγεία να έχουμε όλοι, το λέω μέσα από την καρδιά μου. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε. Μια βδομάδα πέρασε. Καλημέρα σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό όλης της Ελλάδας. Μπήκα νωρίς εγώ στο χειρουργείο, κατά τις 7:30 το πρωί. Μια απλή γυναικολογική επέμβαση ήταν. Θέλει τον χρόνο του. Εγώ πήγα αμέσως να σηκωθώ…

48 ώρες νηστική πριν το χειρουργείο. Με το που ξύπνησα το πρώτο που ρώτησα ήταν τι ώρα θα φάω» είπε η Ανθή Βούλγαρη χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το χειρουργείο που υπεβλήθη.

Η πρώτη απουσία της Βούλγαρη από την εκπομπή λόγω εξετάσεων

Χωρίς την Ανθή Βούλγαρη ξεκίνησε η εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, το πρωί της Τρίτης 12/4 και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανακοίνωσε το λόγο της απουσίας της, αφού ήδη έχει κολλήσει κορωνοϊό και δεν θα μπορούσε να είναι για αυτό.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, η συνεργάτιδα του θα είναι απούσα από την πρωινή εκπομπή του MEGA και αύριο, Τετάρτη 13/04.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος η αιτία της απουσίας της Ανθής Βούλγαρη είναι οι εξετάσεις στις οποίες είχε από καιρό προγραμματίσει να υποβληθεί αλλά και μια μικρή χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί.