«Πάει και αυτό..» - Η φωτογραφία με τα πρώτα λόγια της Ανθής Βούλγαρη μετά το χειρουργείο

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πάει και αυτό..» - Η φωτογραφία με τα πρώτα λόγια της Ανθής Βούλγαρη μετά το χειρουργείο

Εκτός εκπομπής βρίσκεται από χθες Τρίτη 12/4 η Ανθή Βούλγαρη, και όπως ανακοίνωσε σήμερα ο συνεργάτης τη Ιορδάνης Χασαπόπουλος, είχε προγραμματίσει να κάνει κάποιες εξετάσεις αλλά και ένα χειρουργείο που δε σήκωνε άλλη αναβολή.

Τα πρώτα λόγια της Ανθής Βούλγαρη μετά το χειρουργείο

Η Ανθή Βούλγαρη προχώρησε στο προγραμματισμένο χειρουργείο της και όλα πήγαν καλά, ενώ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε πριν λίγη ώρα μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο σημειώνοντας: «Πάει κι αυτό! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, σας αγαπώ!»

Η Ανθή Βούλγαρη για την περιπέτεια της υγείας της

«Είμαι πολύ καλά, ευλογημένη με τα όσα έχω αλλά...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος TV και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε πρόσφατα η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, ενώ την ίδια στιγμή εξέφρασε και τη επιθυμία της να γίνει μαμά.

Τον άντρα σου τον βλέπεις;

Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, οπότε, ευτυχώς, είμαστε αρκετές ώρες μαζί!

Τα Σαββατοκύριακα τι κάνεις; Είναι οι μόνες χαλαρές μέρες;

Χαλαρές δεν τις λες! Εχω, σαφέστατα, περισσότερο χρόνο, κάθομαι και γράφω παραμύθια. Βλέπω φίλους και οικογένεια, θέλω να κάνω πράγματα που μου λείπουν τις καθημερινές.

Η επιθυμία της Ανθής Βούλγαρη να κάνει παιδί

Πώς πέρασες την περιπέτεια με τον κορωνοϊό;

Έκανα δυο μέρες πυρετό, όμως είχα φοβερή κόπωση. Δεν είχα αισθανθεί ξανά τέτοια κούραση. Και μου έκανε εντύπωση, καθώς είμαι ένας άνθρωπος που γυμνάζεται, είμαι κοντά στη φύση, προσέχω τι τρώω.

Τι ονειρεύεται η Ανθή για το μέλλον;

Θέλω ηρεμία, υγεία και ένα παιδάκι για να συμπληρώσουμε την οικογένεια μας! Είμαι πολύ καλά, ευλογημένη με τα όσα έχω. Μακάρι κάποια στιγμή να αποκτήσω τη δική μου φάρμα, για εμένα η φύση είναι βάλσαμο.

Έχεις σκεφτεί να μείνεις εκτός Αθηνών, λόγω της αγάπης σου για τη φύση;

Μένουμε στο Κορωπί, οπότε εδώ είμαστε ήσυχα. Κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα θέλαμε να ζήσουμε στο χωριό.