GNTM: «Θα είναι όλο καινούργιο, θα παραμείνει μόνο ο...» - Αποκαλυπτική η Βίκυ Καγιά

Οι δηλώσεις της για την κάμερα του «Mega Καλημέρα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM: «Θα είναι όλο καινούργιο, θα παραμείνει μόνο ο...» - Αποκαλυπτική η Βίκυ Καγιά

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση του Star για τη νέα σεζόν του GNTM, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε και η ίδια τίποτα δεν θα είναι ίδιο με την προηγούμενη φορά, καθώς κανείς από τους υπόλοιπους κριτές δεν θα παραμείνει.

Μάλιστα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 19/4 η Βίκυ μίλησε στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και την κάμερα του «Mega Καλημέρα» και επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τις αλλαγές που θα έρθουν στο παιχνίδι μόδας.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM, υπήρξε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλη την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, φυσικά και αγαπώ το GNTM, η μόδα και το μόντελινγκ είναι η ζωή μου. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και μεγάλο “στοίχημα” αυτή η ολική επαναφορά» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι ολοκαίνουριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν». (Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι 3 νέοι κριτές)

Η Βίκυ Καγιά θα ήθελε να ήταν μαζί της στο GNTM ο Θανάσης Κρίκης, κάτι που δεν γνωρίζει ακόμα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα είναι στο project, όπως είχε ακουστεί.

«Πάντα συζητάμε ομαδικά με την παράγωγη και τον project manager, εκεί που είναι χρήσιμη η γνώμη μου την δέχονται με αγάπη. Εκεί που δεν είναι κάνουν αυτό που ξέρουν», εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

Ενθουσιασμένη με την επιστροφή της - Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για το GNTM 5

Στον πέμπτο κύκλο του GNTM επιστρέφει η Βίκυ Καγιά, μια επιστροφή που περιμένει πως και πως το τηλεοπτικό κοινό, ενώ φαίνεται και η ίδια να είναι αρκετά ενθουσιασμένη. Μάλιστα, η επιστροφή της παρουσιάστριας δεν είναι η μόνη μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι, καθώς πρόκειται να δούμε νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή.

Η Βίκυ Καγιά δεν είχε αποκαλύψει ευθέως ότι επιστρέφει στο ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο έγινε γνωστό μέσα από τις φήμες αρχικά αλλά έπειτα και την επίσημη ανακοίνωση του STAR.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story, το οποίο είναι απόσπασμα από το τρέιλερ και προτρέπει τα ανερχόμενα μοντέλα να δηλώσουν συμμετοχή, ωστόσο την ευκαιρία φέτος την έχουν μόνο οι γυναίκες κι όχι οι άντρες.

undefined