H Χριστίνα Παππά αποκάλυψε το φύλο από το εγγονάκι της - Το βίντεο από τον γυναικολόγο

Έχει βρει και το όνομα του μωρού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
H Χριστίνα Παππά αποκάλυψε το φύλο από το εγγονάκι της - Το βίντεο από τον γυναικολόγο

Η Χριστίνα Παππά τον τελευταίο καιρό δε μπορεί να κρύψει με τίποτα την ανυπομονησία της για το μωρό, που περιμένει να φέρει στον κόσμο η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς. Θα είναι το πρώτο της εγγόνι και η όλη κατάσταση δε φαίνεται να την ενοχλεί καθόλου.

Η ηθοποιός παρ΄ όλα αυτά δε θα ήθελε το μωράκι να τη φωνάζει γιαγιά αλλά κάπως αλλιώς. Αυτό που επίσης μάθαμε είναι το πως θα αποκαλεί η ίδια την εγγονή της, η οποία αποκάλυψε πως θα είναι κοριτσάκι και πως θα έχει το όνομα της. Το βίντεο μέσα από τον γυναικολόγο μαρτυράει την απέραντη ευτυχία της Χριστίνας.

Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε το φύλο του μωρού, που περιμένει ο γιος της

«Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θα γίνει μπαμπάς...» - Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε η Χριστίνα Παππά, η οποία φυσικά αναφέρθηκε στο εγγονάκι που περιμένει, τους θαυμαστές που τελικά ήταν κλέφτες, αλλά και την πρόταση που είχε να κάνει καριέρα στο Παρίσι.

«Έχω 16 χρόνια διαφορά με τον γιο μου, είναι όλη μου η ζωή. Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θα γίνει μπαμπάς ήταν λίγο σοκ, γρήγορο, ξαφνικό διότι και για τον Δημήτρη και για την Άννα θέλω το καλό τους, αλλά τώρα που αρχίζω και το συνειδητοποιώ είναι υπέροχο. Σκεφτόμουν, όμως, άντε με το καλό να γεννηθεί, να το έχω στην αγκαλιά μου, να το φυλάω κι εγώ… Ήδη έχω πάρει κάποια πράγματα για το εγγόνι μου», αποκάλυψε.