Συγκινεί με την ανάρτησή του - Τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

Δύσκολες στιγμές για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί με την ανάρτησή του - Τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Ιωάννα Τούνη, καθώς η μητέρα της έφυγε από την ζωή, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν αυτή που έκανε γνωστή την δυσάρεστη αυτή είδηση το πρωί της Τρίτης 19/4, αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής της.

«Δύναμη και κουράγιο γιατί αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές και αν δεν κάνω λάθος η γυναίκα ήταν και αρκετά μικρή σε ηλικία και αυτό είναι το θλιβερό. Συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια βαθιά συγκινημένη.

Η γνωστή influencer όπως είναι αναμενόμενο δεν έχει ακόμα προχωρήσει σε κάποια δήλωση ή ανάρτηση για το δυσάρεστο αυτό γεγονός, ενώ ο Δημήτρης Αεξάνδρου που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της, προχώρησε σε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πριν από μερικά λεπτά.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιαστής δημοσίευσε ένα σκίτσο με ανθρώπινη μορφή, ενώ η φωτογραφία έγραφε: «Η ζεστασιά της ψυχής».

Τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

Τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

Η σπαρακτική εξομολόγηση της Τούνη για τη μάχη που έδινε η μαμά της

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες», είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ παράλληλα εξομολογηθεί: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου»

Ιωάννα Τούνη μητέρα πέθανε

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν», έχει πει η ίδια παλαιότερα για τη μαμά της.