Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Αγνώριστος ο Χλέμπουρας από το Κωνσταντίνου και Ελένης - Πώς είναι σήμερα μετά από το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1;

Δείτε αναλυτικά

Αγνώριστος ο Χλέμπουρας από το Κωνσταντίνου και Ελένης - Πώς είναι σήμερα μετά από το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1;
News 19.04.2022 11:13
Από Ίρις Βίλα

Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν 1998 - 1999 αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές καθώς εξακολουθεί να παρακολουθείται από χιλιάδες άτομα παρά τα χρόνια που έχουν περάσει από την πρώτη ημέρα.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι αναρωτιούνται πως είναι σήμερα αρκετοί ηθοποιοί καθώς 24 χρόνια δεν είναι και λίγα. Έτσι, αυτή τη φορά επιλέξαμε να σας δείξουμε πως είναι σήμερα ο "Βρασίδας Χλέμπουρας" ή αλλιώς Γιώργος Βουλτζάτης ο οποίος "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

Πέρα από την συγκεκριμένη σειρά, ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες οι οποίες μεταξύ άλλων είναι: ”Είσαι το ταίρι μου”, ”Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη”, ”Της Αγάπης Μαχαιριά” και ”Κάτω Παρτάλι”. Πλέον, ο Γιώργος Βουλτζάτης είναι αγνώριστος καθώς πλέον έχει επιλέξει να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πώς είναι σήμερα ο "Χλέμπουρας" από το Κωνσταντίνου και Ελένης

To μόνο που έχει αλλάξει πάνω του είναι... - Πως είναι σήμερα ο Αναγνώστου από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Θυμάστε τον σκράπα φοιτητή "Αναγνώστου" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Σήμερα δε θα μπορείτε να τον αναγνωρίσετε. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, όπως είναι το όνομα του ηθοποιού, ξεχώριζε στο σήριαλ, καθώς είχε έναν από τους πιο ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Συγκεκριμένα, για όσους... δε θυμούνται -λίγο δύσκολο- ήταν ο χειρότερος από τους φοιτητές του "Κατακουζηνού".

Σήμερα, είναι εντελώς διαφορετικός, ενώ έχει πάρει μια διαφορετική κατεύθυνση στην καριέρα του, έστω κι αν δεν είναι πολύ μακριά από αυτό που έκανε στη σειρά του ΑΝΤ1. Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέρασαν 24 ολόκληρα χρόνια - Δείτε πως είναι σήμερα η Ιταλίδα Σιλβάνα από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Άλλος άνθρωπος ο Χρήστος Σκορδάς από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Πιο ανανεωμένος από ποτέ

Share