"Η διασκευή τους ήταν αυτό που δεν ήξερα ότι χρειάζομαι" - "Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι Maneskin στο φεστιβάλ Coachella

Τραγούδησαν και για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Οι Manskin, που όλοι μάθαμε από την Eurovision και από τότε δεν μπορούμε να τους ξεχάσουμε με τίποτα, παρά την παρεξήγηση για την οποία δικαιώθηκαν, εμφανίστηκαν στο γνωστό μουσικό φεστιβάλ Coachella της Καλιφόρνια και "έκλεψαν" τις εντυπώσεις.

Οι αντιδράσεις του κοινού στην εμφάνιση των Maneskin στο φεστιβάλ Coachella

Η Μπάντα ερμήνευσε τα δικά τους τραγούδια με τίτλο «Zitti E Buoni», το «MAMMAMIA», αλλά και την διασκευή του «Beggin», καθώς και το «Womanizer» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Πέρα, όμως, από την διασκέδαση και όλη την θετική αύρα που θέλησαν να περάσουν στο κοινό, μέσα από το καινούριο τους τραγούδι "Gasoline", μίλησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και προσπάθησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όσο περισσότερο κόσμο γινόταν.

«Ελευθερώστε την Ουκρανία, γαμ@@@ τον Πούτιν», φώναξε, μάλιστα, ο Damiano David, ο βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, μόλις τελείωσε το τραγούδι.

Damiano David: Η ημίγυμνη φωτογραφία του ξεσήκωσε το Instagram

O Damiano David είναι σε κάθε περίπτωση ο μεγάλος κερδισμένος της Eurovision 2021, όχι μόνο γιατί με το συγκρότημά του, τους Maneskin, κατάφερε να πάρει την νίκη για την Ιταλία αλλά και γιατί μέσα σε μία βραδιά έκανε όλη την Ευρώπη να μιλάει για εκείνον.

Μπορεί η νίκη τους να επισκιάστηκε για λίγο από το σκάνδαλο που ξέσπασε με το επίμαχο πλάνο που φαίνεται σαν να κάνει ναρκωτικά ο Ιταλός τραγουδιστής, ωστόσο το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων ήρθε για να αποκαταστήσει τη φήμη του.

Ο Damiano μέσα σε λίγες μέρες εκτόξευσε τους φανς του και πλέον όλα τα κομμάτια του συγκροτήματός του, γίνονται ανάρπαστα σε Youtube και Spotify. Την ίδια στιγμή, κάθε εμφάνισή του προκαλεί φρενίτιδα στον γυναικείο πληθυσμό.

Η τελευταία ημίγυμνη ανάρτηση που έκανε μάλιστα, ήταν αρκετή για να κάνει όλο το Instagram να πάθει πλάκα!

Damiano David Instagram