Μαρία Αλιφέρη: «Είναι εν δυνάμει δολοφόνοι» - Όσα δήλωσε η ηθοποιός για το MeToo

«Δαμάζουμε τους δαίμονές μας»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Αλιφέρη: «Είναι εν δυνάμει δολοφόνοι» - Όσα δήλωσε η ηθοποιός για το MeToo

Η Μαρία Αλιφέρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, Super Κατερίνα, την Τρίτη 19/4, και μίλησε για την σειρά Άσε μας ρε μαμά, στην οποία πρόκεται να εισβάλλει, αλλά και για το κίνημα Metoo και τους ανθρώπους που βρήκαν το θάρρος να εκφράσουν δημόσια τα βιώματά τους. Λίγο καιρό πριν, είχε πραγματοποιήσει αποκαλύψεις και για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αλιφέρη

«Είπα το “ναι” γιατί υπάρχει ένα ερέθισμα, είναι ένα ελαφροΐσκιωτο πλάσμα, που ακολουθεί τις επιλογές», ανέφερε για τον καινούριο της ρόλο και συμπλήρωσε: «Έχω αρκετές προτάσεις για τηλεόραση αλλά ήθελα περισσότερες».

Όσον αφορά τους ανθρώπους που "έσπασαν τη σιωπή τους" για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν δεχθεί, είπε: «Αρχικά, ένα τεράστιο “μπράβο” στα παιδιά που μίλησαν για το θέμα. Αποτρόπαιες οι πράξεις αυτές καταδικάζω τις πράξεις όχι τα πρόσωπα. Πιστεύω βαθύτατα ότι είμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι, άγγελοι και διάβολοι σημασία έχει πως δαμάζουμε τους δαίμονές μας».

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Το απόγευμα της Παρασκευής 18/3 η Μαρία Αλιφέρη βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για το μεγάλο κεφάλαιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη καθώς και οι δυο σάρωναν στο θεατρικό σανίδι.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην μεγάλη μου περιοδεία, ήταν ο καημός της Αλίκης Βουγιουκλάκη γιατί ήμουν η μόνη που έσπασα όλα τα ταμεία από τα εισιτήρια. Ήξερε τα πάντα για μένα η Αλίκη. Γνωριστήκαμε στην αρχή της καριέρας μου και στο τέλος… είναι μια ιδιαίτερη ιστορία, ίσως την πω μια άλλη φορά».

Και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο το story μου με την Αλίκη, θα φάμε όλη την εκπομπή. Είχε απ’ όλα μέσα η ιστορία μας, έκλεισε όμως πολύ ωραία.

Όλα στη ζωή μου κλείνουν ωραία επειδή δουλεύω στο δρόμο, δεν βιάζομαι να αποκεφαλίσω ανθρώπους, να μαστιγώσω τον εαυτό μου. Επεξεργάζομαι αυτό που θέλω και κάποια στιγμή έρχεται η απάντηση»