«Είναι απατεώνας που τρώει λεφτά» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Ναταλία Γερμανού

Η οργισμένη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι απατεώνας που τρώει λεφτά» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Ναταλία Γερμανού

Πολύ συχνό φαινόμενο αποτελεί πλέον η διαδικτυακή απάτη αλλά και η δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών προκειμένου άγνωστοι να αποσπάσουν χρήματα μέσα από τα social media. Πολλοί celebrities φυσικά έχουν πέσει θύμα, όπως για παράδειγμα πρόσφατα ο Νίκος Βέρτης, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη πριν μερικές ώρες και με την εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται.

Την εν λόγω αποκάλυψη την έκανε η Ναταλία Γερμανού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το βράδυ της Δευτέρας 18/4.. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε σε ένα story τον ψεύτικο λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί με το όνομα της εκπομπής, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχει κανένας "ειδικός λογαριασμός", είναι account απατεώνα που τρώει λεφτά, report please!!!»

Η προειδοποίηση της Ναταλίας Γερμανού για ψεύτικους λογαριασμούς της εκπομπής της, Καλύτερα Δε Γίνεται

Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Ναταλία Γερμανού

Τεράστιο άδειασμα για το Καλύτερα δε γίνεται - Χωρίς καλεσμένο η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δε γίνεται βγήκαν την Κυριακή 10/4 στον αέρα, όμως και αυτή τη φορά δεν έλειψαν οι απρόσμενες ανακοινώσεις. Αυτή τη φορά δεν συνέβη κάποιο ατύχημα, απλώς η παρουσιάστρια ήταν στη δυσάρεστη θέση να μην έχει καλεσμένο.

Φαίνεται πως ο κορωνοϊος ακόμα καλά κρατεί, αφού ο προγραμματισμένος celebrity, που θα έδινε συνέντευξη νόσησε και μπήκε σε καραντίνα. Με πολύ διακριτικότητα το πάνελ ευχήθηκε περαστικά χωρίς να προβεί σε κάποια αποκάλυψη.

«Πόσο καιρό είχαμε να κάτσουμε στο σαλονάκι μας όλοι μαζί. Κανονικά αυτή η ώρα είναι ώρα καλεσμένου. Μας συνέβη double covid, αυτή την εβδομάδα. Κλείσαμε μια υπέροχη καλεσμένη την προηγούμενη εβδομάδα και μας ενημέρωσε την Τετάρτη πως είναι άρρωστη. Κλείνουμε δεύτερο καλεσμένο από την ίδια σειρά.

Χαρούμενες εμείς με τη Ναταλία… Μας ενημερώνει την Παρασκευή το βράδυ πως έχει Covid», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού