Τζένη Μπότση: Τρυφερές στιγμές με την κόρη της - Είναι μία μικρή νοικοκυρα!

Είναι μία γλύκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζένη Μπότση: Τρυφερές στιγμές με την κόρη της - Είναι μία μικρή νοικοκυρα!

Η Τζένη Μπότση μοιράζεται συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις όμορφες στιγμές που περνά με την κόρη της, κάνοντας την πλατφόρμα να "πέσει", όπως συνέβη και με την φωτογραφία στην οποία έκαναν τα beaute τους, και αυτό έκανε για άλλη μία φορά την ώρα εκείνη έπλενε τα πιάτα και η Αλίκη θέλησε να την βοηθήσει.

Η ηθοποιός έχει πάρει στην κόρη της ειδικό καρεκλάκι για να μπορεί να είναι ανέτη δίπλα της και να την βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού, τις οποίες η μικρή φαίνεται να απολαμβάνει.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπότση με την κόρη της

«Άργησα αλλά το βρήκα…

Με την Αλίκη κάνουμε μαζί σχεδόν τα πάντα.

Το μαγείρεμα ήταν πάντα μια ωραία στιγμή μέσα στη μέρα μας. Ίσως επειδή μου αρέσει εμένα πολυ να μαγειρεύω, το έχει αγαπήσει και εκείνη. Είχαμε όμως κάποιες τεχνικές δυσκολίες ?. Την έβαζα στο καρεκλάκι του φαγητού και της ήταν χαμηλό, την ανέβαζα στην καρέκλα και με το ένα χέρι την κρατούσα για να μην πέσει και με το άλλο μαγειρευα…

Και ξαφνικά βρήκα τη λύση, και μάλιστα στην καλύτερη της μορφή. Πήρα έναν Πύργο Εκμάθησης και έτσι μπορεί να ανεβαίνει , να μαγειρεύουμε και να είναι ασφαλής!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τζένη Μπότση

Η κόρη της Τζένης Μπότση

«Για όλα υπάρχει πρώτη φορά...» - Το μέρος που πήγε η Μπότση την κόρη της και τρέλανε τους πάντες

Η Τζένη Μπότση φαίνεται να έχει βρει το νόημα της ζωής στα μάτια της μικρής της κόρης και αυτό δεν κρύβεται καθώς δεν σταματάει να κάνει αναρτήσεις στο Instagram με την μικρή. Η ηθοποιός δεν είναι από τις μητέρες εκείνες που θέλει να αφήνει αλλού το παιδί της.

Αυτό το καταλάβαμε καθώς, η Αλίκη έχει μεγαλώσει πάρα πολύ σε σημείο που η μανούλα την παίρνει μαζί στην πιο γυναικεία και απολαυστική για εκείνη στιγμή, στο κομμωτήριο. Όπως αποκάλυψε και η ίδια είναι η πρώτη φορά που τολμούν κάτι τέτοιο, όμως για να κατάφεραν να απαθανατίσουν τη στιγμή, αυτό σημαίνει πως πήγε μια χαρά.

«Για όλα υπάρχει πάντα μια πρώτη φορά, στο κομμωτήριο με την Αλίκη» έγραψε η Τζένη Μπότση.

Τζένη Μπότση