Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν θα αγωνιστεί σήμερα (19/4) ενάντια στη Λίβερπουλ

Χρειάζεται χρόνο με την οικογένειά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν θα αγωνιστεί σήμερα (19/4) ενάντια στη Λίβερπουλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα 18/4, έχασε το ένα από τα δύο παιδιά του στη γέννα, προκαλώντας απίστευτη θλίψη στην οικογένειά την ίδια στιγμή που οι γονείς πρέπει να παραμείνουν δυνατοί για το νέο μέλος, αλλά και για τα υπόλοιπα αδέρφια του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα απουσιάζει από τον σημερινό (19/4) αγώνα ποδοσφαίρου

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο σημερινό (19/4) αγώνα ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενάντια στην Λίβερπουλ που θα πραγματοποιηθεί στο Άνφιλντ. Δεν είναι έτοιμος να αποχωριστεί την οικογένειά του και χρειάζεται χρόνο για να συνέλθει, γι' αυτό και απουσίαζε και από την προπόνηση στο κέντρο της ομάδας την ίδια μέρα.

«Η οικογένεια είναι πιο σημαντική από όλα. Ο Ρονάλντο υποστηρίζει τους αγαπημένους του σε αυτή την εξαιρετική δύσκολη στιγμή. Ως εκ τούτου, επιβεβαιώνουμε ότι δεν θα παίξει σε αυτό το παιχνίδι ενάντια στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και υπογραμμίζουμε το αίτημα της οικογένειας για την ιδιωτικότητα», έγραφε η ανακοίνωση της ομάδας.

«Το αγγελούδι μας είναι...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του ποδοσφαιριστή για την απώλεια του νεογέννητου γιου του

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η αγαπημένη του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ καθώς όπως αναφέρθηκε ήδη, ο νεογέννητος γιος τους έφυγε από την ζωή στην γέννα, με το ζευγάρι να υποδέχεται στον κόσμο μόνο το κοριτσάκι του.

Η συγκεκριμένη δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή με μια σπαρακτική δημοσίευση του ποδοσφαιριστή, ενώ σε μια εξίσου συγκινητική ανάρτηση προχώρησε και η αδερφή του.

«Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι όλη εκεί από αυτή την πλευρά… Ο Θεός να τα φροντίζει όλα και να δυναμώνει την πορεία σου όλο και περισσότερο…

Το αγγελούδι μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα μας (αναφέρεται στον πατέρα τους Jose Dinis Aveiro, ο οποίος πέθανε το 2005 σε ηλικία 52 ετών), και το κοριτσάκι μας είναι γερό και δυνατό και θα σας δείξει καθημερινά ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη. Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ας είναι μαζί σας ο Θεός για να σας στηρίζει σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα» έγραψε χαρακτηριστικά η Κάτια Αβέιρο.