«Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Παύλο Χαϊκάλη να δουλέψει;»

«Δεν είναι όλοι το ίδιο, τους έχουμε βάλει τώρα όλους σε έναν ντορβά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 «Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Παύλο Χαϊκάλη να δουλέψει;»

Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και τον Παύλο Χαϊκάλη καθώς είναι τα πρόσωπα τα οποία έχουν συζητηθεί όσο τίποτα άλλο στον χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Ένας κατηγορούμενος δεν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Θα του το απαγορεύσουμε; Καταρχήν είναι κατηγορούμενος, δεν έχει καταδικαστεί κανείς, όσο μεγάλο κι αν είναι το έγκλημα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάτι ξέρει για να λέει ότι μπορεί να αθωωθούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Δεν είναι όλοι το ίδιο, τους έχουμε βάλει τώρα όλους σε έναν ντορβά. Τον Λιγνάδη δεν τον αναφέρουμε γιατί εκείνος κατηγορείται για χειρότερα πράγματα. Δεν είναι το ίδιο του Λιγνάδη με του Χαϊκάλη ή επειδή μίλησε άσχημα ο Κιμούλης. Δεν είναι το πρώτο αφεντικό που μιλάει άσχημα, δεν είναι ο πρώτος προϊστάμενος που μιλάει άσχημα πάνω στα νεύρα του.

τους έχουν απαγορεύσει να παίζουν. Πήγε ο Χαϊκάλης να κάνει μια παράσταση στην Κύπρο και του είπαν… ναι, μα δεν πρέπει! Ποιος είσαι εσύ που απαγορεύεις στον άλλον να δουλέψει; Ποιος είσαι εσύ;».

Οι δηλώσεις του Τάσου Κωστή

"Μην τα αφήνουμε και βρωμίζει.."

Ο Τάσος Κωστής, ο οποίος πρόσφατα έκανε αποκαλύψεις για την ασθένειά του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τις εις βάρος καταγγελίες του.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν αναμενόμενο για τον ίδιο να μην παρευρεθεί ο Φιλιππίδης στην δίκη του, ενώ θεωρεί πως όσοι έχουν αντιμετωπίσει περιστατικά κακοποίησης οφείλουν να μιλάνε την ώρα που συμβαίνει η κακοποίηση, καθώς μετά είναι δύσκολο να αλλάξει η κατάσταση και για το θύμα, αλλά και για την κοινωνία.

«Περιμένατε να είναι παρών ο Πέτρος Φιλιππίδης; Όχι. Πάντα υπάρχουν οι αναβολές στις δίκες, ποτέ δεν γίνονται στην ώρα τους», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ είμαι της άποψης όταν γίνεται κάτι, να μαζευόμαστε εκείνη την ώρα και να το λέμε. Δεν πρέπει να αφήνουμε το έγκλημα να γίνεται και μετά αφού τελειώσει και περάσουν τα χρόνια να το ξαναθυμηθούμε και να το κάνουμε τώρα.

Δεν γίνεται όμως, τώρα γιατί έχουν γίνει περισσότερα. Μην τα αφήνουμε και βρωμίζει. Βρωμίζει και μετά ψάχνουμε να το διορθώσουμε, δεν διορθώνεται και δεν γυρίζουν τα πράγματα πίσω. Το να πηγαίνουμε στην τηλεόραση και να λέμε τι θα βγει; Εγώ δεν πρόκειται να πάω, γιατί προτιμάω να μιλάω την ώρα που γίνεται. Προτιμώ να χάσω τη δουλειά μου παρά την αξιοπρέπειά μου».