Ελεονώρα Μελέτη: Συγκίνηση με την ανάρτησή της για τα γενέθλια της κόρης της - «Φέτος διάλεξε...»

Η τρυφερή φωτογραφία της μικρής Αλεξάνδρας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Συγκίνηση με την ανάρτησή της για τα γενέθλια της κόρης της - «Φέτος διάλεξε...»

Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη, Αλεξάνδρα, είχε τα γενέθλιά της πριν από μερικές μέρες και έτσι τα πέρασε μαζί με τους αγαπημένους της ανθρώπους. Η παρουσιάστρια μάλιστα μοιράστηκε μία απολαυστική φωτογραφία από τα γενέθλια της μικρής της.

Όπως αποκάλυψε, το θέμα του πάρτι ήταν η «Σταχτοπούτα» και έτσι η μικρή Αλεξάνδρα είχε μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα γενέθλια της κόρης της

«Η Αλεξάνδρα επέλεξε πως φέτος, τα πάντα στα γενέθλια της, θα θύμιζαν «Σταχτοπούτα»… η αγαπημένη της…

Κάθε λίγο κ λιγάκι αλλάζουμε αγαπημένο παραμύθι… τη μια «ο καλός λύκος με τη …ΣΧΟΣΧΙνοσκουφίτσα» την άλλη η «χιονάτη με τη κακιά ΔΗΜητριά!», τώρα τελευταία η «σιντορελα» … δεν τα αγαπάει τα παραμύθια απλά. ΤΑ ΖΕΙ. Με ρόλους.

Τους μοιράζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους, (θέλουν δεν θέλουν ) κ μετά το ζει. Εδώ, η ώρα έχει πάει δώδεκα, η Σταχτοπούτα τρέχει να εξαφανιστεί , κ όπως τρέχει , χάνει το γοβάκι…

Λίγο μετά θα αναζητήσει στο πλήθος τον Μιχάλη ( συμμαθητής καψούρα της) κ θα του πει: «Μιχάλη τώρα εσύ πάρε το παπούτσι κ φέρτο μου». Ο Μιχάλης της έχει φέρει λουλούδια, οδοντόβουρτσα Πέπα, κ ένα μαξιλάρι αγκαλιάς για να σφίγγει τα βράδια. Για το γοβάκι δε ψήθηκε…», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ανατριχιαστική αντίδραση της κόρης της για την υπόθεση στην Πάτρα

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο έκανε γνωστές τις αντιδράσεις της μικρής της κόρης Αλεξάνδρας σχετικά με τις εξελίξεις της άγριας υπόθεσης στην Πάτρα. Η παρουσιάστρια έχει θίξει αρκετές φορές μέσα από την εκπομπή της τις εξελίξεις του όλου ζητήματος κάτι, που όπως γνωστοποίησε την ακολουθεί και σε συζητήσεις στο σπίτι της.

Έτσι λοιπόν, όταν η κόρη της αντιλήφθηκε περί τίνος πρόκειται όχι μόνο σοκαρίστηκε αλλά αντέδρασε με έναν πολύ έντονο τρόπο, δείχνοντας στην Ελεονώρα πως θα πρέπει να προσέχει πολύ με αυτό το θέμα.

«Ναι με ρώτησε. Και μια φορά μίλαγα στο τηλέφωνο για την ιστορία και έλεγα, “πως μπορείς; Πως μπορείς να σκοτώνεις τα παιδιά σου; Πως το κάνεις;”.

Σαφώς αναρωτιόμουνα και δεν απευθυνόμουν σε κάποιον, και τότε ήρθε η Αλεξάνδρα και μου φώναξε, “Πες της να σταματήσει, Πες της να μην το κάνει άλλο. Πες της το τώρα”» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το story της Ελεονώρας Μελέτη