Έκτακτες εξελίξεις για τον Σάκη Ρουβά - Έγινε γνωστό ότι...

Τι συμβαίνει με τον αγαπημένο τραγουδιστή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτες εξελίξεις για τον Σάκη Ρουβά - Έγινε γνωστό ότι...

Λίγο καιρό μετά το τέλος της εκπομπής Idols, o Σάκης Ρουβάς έκανε ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του, συνεχίζοντας την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του The Masked Singer.

Κάθε εβδομάδα, προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους θα τραγουδούν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αφού θα είναι μεταμφιεσμένοι φορώντας ένα περίτεχνο κουστούμι – χαρακτήρα και κανείς δε θα ξέρει ποιοι είναι!

Μέχρι στιγμής έχουν αποκαλυφθεί κάποιες μάσκες και κάποιες άλλες έχουν μπει στο παιχνίδι ενώ σε κάθε επεισόδιο, η κριτική επιτροπή τα δίνει όλα.

Τι συμβαίνει με το The Masked Singer του Σάκη Ρουβά

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, τις τελευταίες μέρες ο ΣΚΑΪ κάνει τη μια σύσκεψη μετά την άλλη. Η πτωτική πορεία του show στους πίνακες τηλεθέασης από το δεύτερο επεισόδιο, σήμανε συναγερμό στο Φάληρο, που σχεδιάζει αλλαγές για να βελτιώσει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

The Masked Singer Σάκης Ρουβάς

Ο Κώστας Μαρτάκης αποκαλύπτει 2 πρόσωπα «φωτιά» που κρύβονται πίσω από τις μάσκες

Μπορεί το κοινό και οι κριτές να μην λάτρεψαν την Μέλισσα, την προηγούμενη Πέμπτη (7/4) στο «The Masked Singer» και τελικά να αποχώρησε ο Κώστας Μαρτάκης που κρυβόταν από πίσω, ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει ποιοι άλλοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον «Sok Fm 104,8» και μεταξύ άλλων, έκανε τις δικές του προβλέψεις για το ποια πρόσωπα κρύβονται πίσω από τις μάσκες.

Το νέο talent show του ΣΚΑΙ, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των κριτών διότι όλοι μαζί προσπαθούν μαζί με τους κριτές να μαντέψουν τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τις μάσκες.

Ο Κώστας Μαρτάκης μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή, Σοκ fm έκανε τις δικές του προβλέψεις, δηλώνοντας πως μάλλον πίσω από το Popcorn βρίσκεται ο Χρήστος Χολίδης και πίσω από τον Γορίλα είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Έχει πέσει άραγε μέσα; Αναμένουμε για να δούμε.