Το γνωρίζουν ελάχιστοι - Τι δουλειά κάνει ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη

Και είναι κι ένας κούκλος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το γνωρίζουν ελάχιστοι - Τι δουλειά κάνει ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη

H Αγγελική Νικολούλη έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της, Κωνσταντίνο τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Μουσούλη. Ο γιος της είναι 34 ετών και διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, στηρίζοντας τον στην καριέρα του. Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, ο γιος της έμπειρης δημοσιογράφου θέλησε να την τιμήσει με μία εξαιρετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ τι έγραψε).

Με τι ασχολείται ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη

Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη αποφάσισε να τραβήξει διαφορετική πορεία από τη μητέρα του. Συγκεκριμένα, έχει στήσει τη ζωή του στη Νέα Υόρκη και ασχολείται επαγγελματικά με τη σκηνοθεσία.

Σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles η οποία ονομάζεται Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών.

Μάλιστα, έχει τιμηθεί για τη δουλειά του «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ»).

Η άγνωστη σχέση της παρουσιάστριας με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Η εκπομπή φαινόμενο «Φως στο τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τους συνεργάτες της έχουν συμβάλει αποτελεσματικά στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών και έχουν συνδράμει στην ανεύρεση περισσότερων από 1.700 ατόμων που τα ίχνη τους είχαν χαθεί. Το έργο της είναι πολύ σημαντικό, και γνωστό ωστόσο υπάρχουν πολλές πτυχές της ζωής της που λίγοι γνωρίζουν.

Ο λόγος που η Αγγελική Νικολούλη όποτε αναφέρεται στον ιστορικό πρωθυπουργό της Ελλάδας μιλά με συγκίνηση, είναι διότι το 1987 θέλησε να την παντρέψει με τον επικεφαλής της ασφάλειας του, Γιάννη Μουσούλη, μια κουμπαριά για την οποία η δημοσιογράφος έχει πει ότι αποτέλεσε μεγάλη της τιμή και ο αείμνηστος Πρόεδρος υποστήριζε ότι ήταν χαρούμενος που πάντρεψε ένα αστυνομικό δαιμόνιο.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η δημοσιογράφος είχε μοιραστεί μια αστεία, παλιά ιστορία από τις πρώτες της μαγειρικές εμπειρίες, όταν επιχείρησε με τη βοήθεια του τσελεμεντέ να φτιάξει κουραμπιέδες και μελομακάρονα για να τα στείλει στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Παρότι ακολούθησε τις συμβουλές βήμα-βήμα, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, με την παρασκευή των γλυκών να αποτυγχάνει.

Παρότι μια φίλη τη συμβούλεψε να αγοράσει γλυκά από το ζαχαροπλαστείο και να τα παρουσιάσει σαν δικά της, η Αγγελική αποφάσισε να παραδεχτεί την «ήττα» της και να μην επιχειρήσει να ξεγελάσει τον Πρόεδρο, ο οποίος -όπως είπε η δημοσιογράφος- γέλασε και εκτίμησε την ειλικρίνεια της.

Το όνομα του γιου της μάλιστα από τον γάμο της με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη επέλεξε επίσης ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος ήταν και ο νονός στη βάφτιση του, που έγινε τον Μάιο του 1987.