Αγγελική Νικολούλη: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου της για την τελευταία εκπομπή, Φως στο Τούνελ

"Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Νικολούλη: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου της για την τελευταία εκπομπή, Φως στο Τούνελ

Μια μικρή παύση λόγω Πάσχα κάνει η εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη. Η εκπομπή που έφερε στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα και αποθεώθηκε από το twitter, θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα και θα επιστρέψει πολύ ανανεωμένο με νέα στοιχεία.

Ο γιος της παρουσιάστριας λοιπόν, Κωνσταντίνος Μουσούλης, θέλησε να κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την μεγάλη επιτυχία που έχει δει η μητέρα του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση.

Η ανάρτηση του γιου της Αγγελική Νικολούλη

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του γιου της

Μπορεί η Αγγελική Νικολούλη να είναι μια αυστηρή δημοσιογράφος που ασχολείται με σημαντικά θέματα όπως την υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα, ωστόσο, κάποτε ήταν και μια τρυφερή νοικοκυρά. Υπήρξε παντρεμένη για 22 ολόκληρα χρόνια με αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, υπήρξε από το 1987 έως το 2009 παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη που υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος υπήρξε κουμπάρος στο γάμο τους.

Το ζευγάρι κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και έχουν διαρρεύσει μονάχα ελάχιστες πληροφορίες για το γάμο τους. Μαζί μάλιστα, απέκτησαν και έναν γιο - δείτε τον σε φωτογραφία.

«Πάντα υπάρχουν πολλοί λόγοι που δύο άνθρωποι ώριμοι και σοβαροί, που προσέχουν την οικογένειά τους, φτάνουν στο διαζύγιο. Δεν χρειάζεται να τους αναλύσω... Απλά, θεωρώ ότι όταν βλέπεις ότι οδηγείσαι σε αδιέξοδο, πρέπει να τολμάς... Γιατί από το να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον, από το να λιμνάζει μια σχέση, είναι καλύτερο να βάζεις ένα τέλος. Γενικά, είναι πολλοί οι παράγοντες», είχε πει χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη για τον χωρισμό της και το διαζύγιο του.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της Αγγελικής Νικολούλη