«Κέρδισα!» - Λύγισε το Twitter με τα λόγια της Τζωρτζίνας στο βίντεο του Φως στο Τούνελ

«Τα κατάφερες Τζωρτζίνα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κέρδισα!» - Λύγισε το Twitter με τα λόγια της Τζωρτζίνας στο βίντεο του Φως στο Τούνελ

Χαμός έχει επικρατήσει από το βράδυ της Παρασκευής 15/4, με την υπόθεση των τριών άτυχων παιδιών στην Πάτρα μετά την τελευταία εκπομπή πριν το Πάσχα του Φως στο τούνελ. Η Αγγελική Νικολούλη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με το συγκλονιστικό βίντεο της μικρής Τζωρτζίνας στο γήπεδο, να φωνάζει «νίκησα» και λύγισαν οι χρήστες του Twitter με τα λόγια του παιδιού.

Η αντίδραση των χρηστών του Twitter στο βίντεο με την Τζωρτζίνα

Η χτεσινή εκπομπή λοιπόν τελείωσε με ένα ανατριχιαστικό βίντεο και με ένα μήνυμα όλο νόημα που πέρασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με το βίντεο αυτό. Είναι η μικρή Τζωρτζίνα στο βίντεο με τον πατέρα της να ακούγεται και τη μητέρα της να την βιντεοσκοπεί και την άτυχη Τζωρτζίνα να φωνάζει χαρακτηριστικά «νίκησα, νίκησα».

Απασφάλισε ο Μάνος - «Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα! Χωρίσαμε όταν...»

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξής του Μάνου Δασκάλακη στην Αγγελική Νικολούλη προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15/4 στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, μια συνέντευξη που έχει φέρει την οργή του κόσμου, με αφορμή την στάση που κρατά εκείνος προς την κατηγορούμενο σύζυγο του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με την 9χρονη Τζωρτζίνα αλλά και στον χωρισμό του με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ήταν προσκολλημένη πάνω μου», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, με την Αγγελική Νικολούλη να τον ρωτά: «Μήπως αυτό δεν άρεσε στη μητέρα της και ήθελε να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή εναντίον;».

«Δεν ξέρω. Όταν πήγε στο νοσοκομείο η Μαλένα, η Τζωρτζίνα ήταν στη μητέρα μου. Ήταν πολύ μικρή, δεν ανέφερε το παραμικρό για την αδελφή της. Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρονών και εάν ήταν απόπειρα ασφυξίας ή το οτιδήποτε, θα μπορούσε να αντιδράσει. Δεν μπορώ να διανοηθώ το τι έχει γίνει εκείνη την ημέρα».

Για την ουσία που φαίνεται να έχει προκαλέσει το θάνατο της Τζωρτζίνας και τον τρόπο προμήθειάς της, ξεκαθάρισε πως αυτός και ο πατέρας του δε θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση.

«Δεν μπορεί να μας περάσει από το μυαλό για το πώς θα μπορούσε να την προμηθεύτηκε. Θα ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους για τα όσα λέγονται για τη φαρμακαποθήκη, που εργάζεται ο πατέρας μου. Κανείς από την οικογένεια της Ρούλας δεν ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, οπότε δε θα μπορούσε να την έχει αποκτήσει από εκεί.

Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μία φυσιολογική ζωή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χωρίσαμε από την ημέρα που η Τζωρτζίνα απεβίωσε. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα. Που να μου περάσει από το μυαλό ότι γίνονται τέτοια πράγματα. Αγγελική δεν είναι εύκολο» αποκάλυψε.