Φως στο Τούνελ: Η οργή του Τwitter πάνω στο Μάνο Δασκαλάκη για την υποστήριξη της Ρούλας

Με αφορμή το trailer της εκπομπής έγιναν πυρ και μανία οι χρήστες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φως στο Τούνελ: Η οργή του Τwitter πάνω στο Μάνο Δασκαλάκη για την υποστήριξη της Ρούλας

Το trailer της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη για την Παρασκευή 15/4 στο Φως στο Τούνελ, φαίνεται πως έκανε το κοινό να νευριάσει για μία ακόμα φορά με την υπόθεση της Πάτρας, και πιο συγκεκριμένα με τον πατέρα των άτυχων παιδιών Μάνο Δασκαλάκη.

Χαμός στο Twitter με τον Μάνο Δασκαλάκη

Αργά την Τρίτη 12/4 στον λογαριασμό της εκπομπής ανέβηκαν δύο αναρτήσεις εκ των οποίων η μία έδειχνε τον Δασκαλάκη στη συνέντευξή του στη Νικολούλη, όπου η δημοσιογράφος αγανάκτησε με την παρουσίαση της εικόνας της Ρούλας σαν να είναι «Αγία». Λίγο μετά, μάλιστα, ακολούθησε και η δήλωση της Πισπιρίγκου ότι έχει την υποστήριξη από τον άντρα της αλλά και η πεποίθησή της πως «τα πάντα ανιχνεύονται» και εκεί ήταν που ξέσπασαν οι χρήστες.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε επιτεθεί σε πρώην του Μάνου Δασκαλάκη» - Τρία τα περιστατικά

Το πρωί της Τρίτης 12/4 το «Πρωινό» αποφάσισε να φέρει στο φως της δημοσιότητας το ερωτικό παρελθόν της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και τις εξωσυζυγικές τους σχέσεις. Μάλιστα αποκάλυψαν ότι η 33χρονη είχε πιάσει στα πράσα τον Μάνο να την απατάει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου, Κέλλυ Χεινοπώρου, η Ρούλα δεν δίστασε να έρθει σε σύγκρουση με τις γυναίκες που είχαν κάποια σχέση με τον Μάνο ή που θεωρούσε πως αποτελούσαν απειλή για τον γάμο τους. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε τρεις από αυτές τις περιπτώσεις ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί και μία ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στην οποία έγραφε «να γνωρίζει πως υπάρχουν όρια που σπάνε και την υπομονή και την ανοχή μου φρόντισε να μην τα πατήσεις άλλο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα σούπερ - μάρκετ, όπου η Ρούλα επιτέθηκε φραστικά σε μία άλλη γυναίκα, ζητώντας τη «το λόγο» για την επικοινωνία που, όπως η Ρούλα Πισπιρίγκου πίστευε, η ίδια είχε με το σύζυγό της.

Η δεύτερη έγινε μπροστά στους θαμώνες καφετέριας σε μία υπάλληλο στην οποία επίσης επιτέθηκε φραστικά, ενώ η τρίτη έγινε κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικό αγώνα του Μάνου Δασκαλάκη, οπότε και «πιάστηκε μαλλί με μαλλί» με πρώην σύντροφο του.