Δεν της φαίνεται καθόλου - Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε την ηλικία της με μία ανάρτηση

Δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δεν της φαίνεται καθόλου - Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε την ηλικία της με μία ανάρτηση

Δείχνοντας για ακόμη μία φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι, η Σοφία Μουτίδου μοιράστηκε μία ανάρτηση με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία.

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της και έτσι πόζαρε μπροστά στην τούρτα της, στέλνοντας μάλιστα ένα απολαυστικό μήνυμα στους followers της (δείτε εδώ πώς κατάφερε να χάσει πολλά κιλά).

Η ηλικία της Σοφίας Μουτίδου

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου έκλεισε τα 50 και στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Μισός αιώνας!!! ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!!!!».

Η Ελένη Καστάνη καρφώνει την Σοφία Μουτίδου

Το απόγευμα της Κυριακή; 17/4 η Ελένη Καστάνη βρέθηκε στο πλατό του «Τετ α Τετ» και έδωσε μια συνέντευξη «έξω από τα δόντια» στον Τάσο Τρύφωνος. Μάλιστα η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου, περί του δύσκολου χαρακτήρας της.

«Δεν έχω παίξει ποτέ με τη Σοφία Μουτίδου, μόνο μία φορά. Το έχω εξηγήσει μέσα μου γιατί το έκανε. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, δεν θέλω να προκαλέσω κανέναν. Ίσως φταίει που είχα βγει εγώ και είχα πει κάτι στο δελτίο ειδήσεων του Star», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Γιατί με πίεζαν όλοι οι δημοσιογράφοι να πω για το #metoo. Και είχα πει ότι είχα ζήσει κάποιες δυσκολίες, χωρίς να πω λεπτομέρειες. Μπορεί να θεώρησε αυτό. Χωρίς να πω πού γινόταν, ούτε τι συνέβαινε. Εγώ είμαι 30 χρόνια ηθοποιός, δεν είπα τίποτα. Γιατί κάποιος αγωνιά;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Καστάνη.