«Τι είναι τούτο; Τραβεστί; Drag Queen;» - Ο Ζαχαράτος σοκάρει με τα σχόλια που δεχόταν στο ξεκίνημα του

Η συγκινητική αναφορά στον πατέρα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι είναι τούτο; Τραβεστί; Drag Queen;» - Ο Ζαχαράτος σοκάρει με τα σχόλια που δεχόταν στο ξεκίνημα του

Ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε την Τετάρτη 20/4 συνέντευξη στο Mega Καλημέρα μιλώντας εξομολογητικά μετά τον θάνατο του πατέρα του, που τον συγκλόνισε ιδιαίτερα. Ο ηθοποιός εκτός από την αναφορά στην τόσο φρέσκια απώλεια, που ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί μίλησε για τα σχόλια, που λάμβανε στην αρχή της καριέρας του.

Ο κωμικός εξήγησε πως επειδή ξεκίνησε σε μια πιο άγουρη σε σχέση με το σήμερα κοινωνία, δεχόταν πολλά και περίεργα σχόλια σχετικά με την τέχνη του. Τον αποκαλούσαν με όχι κολακευτικά σχόλια μέχρι που αποφάσισε πως δε θέλει να βάλει καμία ταμπέλα στον εαυτό του.

Οι δηλώσεις του Τάκη Ζαχαράτου για τα σχόλια που δεχόταν στην αρχή της καριέρας του

Στην αρχή της καριέρας μου έλεγαν “τι είναι τούτο; Τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag Queen; Ηθοποιός;”. Στο τέλος είπα ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος και δεν θέλω καμία ταμπέλα.

«Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ιδιαίτερο, ακόμα είναι πολύ νωπό και δεν το έχω καταλάβει. Όμως, όταν έρχεται αυτή η ώρα έχεις δύο επιλογές, ή να γίνεις ο πατέρας του εαυτού σου και να πάρεις το μικρό σου παιδάκι από το χέρι και να πεις τώρα έχεις εμένα.

Αυτό προϋποθέτει μια προεργασία μέσα με τον εαυτό σου, με τους γονείς σου, με την ψυχή σου. Θέλει λίγο δουλίτσα», ανέφερε ο Ζαχαράτος για τον θάνατο του πατέρα του.

Ή να είσαι στη θέση του “θύματος” και να πεις “και γιατί να μου συμβεί”. Κρατάω μόνο τα ευχάριστα, κρατάω τη δύναμη που είχε αυτός ο άνθρωπος. Εγώ είμαι ο μπαμπάς μου πια και μέχρι να βρει αυτό μια ισορροπία, θέλει λίγο χρόνο», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος για την απώλεια του πατέρα του

«Είναι σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να...» - Συντετριμμένος ο Τάκης Ζαχαράτος στο Πρωινό

O Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης 16/3 στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε με συγκλονιστικά λόγια για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή.

Ο κωμικός ανέφερε μεταξύ άλλων στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα πως παρά τα συλλυπητήρια που του στέλνει ο κόσμος για την κηδεία, εξαιτίας της τεράστιας αδυναμίας που είχε στον πατέρα του, η τελετή ήταν για αυτόν σαν μια γιορτή αγάπης.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ανέφερε ότι: «Ήταν άρρωστος καιρό, είχε μία φθίνουσα πορεία. Είχε αρχίσει το Αλτσχάιμερ τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Είναι σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτά λες και είσαι άγνωστος. Θέλει πολύ δύναμη για να το αντέξεις αυτό, είναι πολύ σκληρό»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήμουν μαζί με τα αδέρφια μου αυτές τις δύσκολες στιγμές και καταλάβαμε τι αρχές έχουμε πάρει και πόσο πολύ αγαπάμε ο ένας τον άλλον και πόσο κουβαλάμε τα καλά των γονιών μου.»!

Τέλος ο κωμικός σημείωσε ότι ο πατέρας του, πέθανε από κορωνοϊό παρόλο που είχε κάνει και τις τρεις δόσεις αλλά ήταν ήδη πολύ άσχημα με την υγεία του.