Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μικρές στιγμές ευτυχίας - Απόδραση στην Αρχαία Κόρινθο

Πως θα περάσει το Πάσχα της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μικρές στιγμές ευτυχίας - Απόδραση στην Αρχαία Κόρινθο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σύμφωνα με την Real, φέτος το Πάσχα θα περάσει τις γιορτές μαζί με την οικογένειά της, τα τρία της παιδιά και τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, (με τον οποίο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τον γάμο τους), στην Αρχαία Κόρινθο.

Οι διακοπές της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την οικογένειά της το Πάσχα

Από το μέρος αυτό κατάγεται ο δικηγόρος και σύντροφος της παρουσιάστριας και εκεί συνήθιζαν να παιρνούν τον ελεύθερο χρόνο τους και τις διακοπές τους το ζευγάρι και τα παιδιά τους, ειδικά πριν από την περίοδο που ξέσπασε η πανδημία και ο Covid.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ένα από τα σημεία που τους αρέσει να επισκέπτονται συχνά όσο βρίσκονται εκεί είναι ο αχραιολογικός χώρος και το μουσείο της πόλης, ενώ δεν παραλείπουν τον ναό του Απόλλωνα και το κάστρο της Ακροκορίνθου με την μαγευτική του θέα. Μαζί παιρνούν λίγο χρόνο, χωρίς να σκέφτονται το υπερφοτωμένο τους πρόγραμμα, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τις οικογενειακές στιγμές.

Αυτή είναι η πραγματική σχέση της παρουσιάστριας και της αδερφής του Θέμη Σοφού

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα η Σταματίνα Τσιμιτσλή και ο Θέμης Σοφός (δείτε εδώ μερικές τρυφερές φωτογραφίες τους) οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, φροντίζουν πάντα να περνούν χρόνο όλο μαζί.

Αρκετό χρόνο όμως περνάνε και με τις αδερφές του γνωστού δικηγόρου, την Νατάσα και την Αγγελικwή οι οποίες λατρεύουν τη νύφη τους. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία καθώς η οικοδέσποινα του Happy Day νιώθει πολύ δεμένη με την οικογένεια του συζύγου της.

Η Νατάσα Σοφού βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η Αγγελική Σοφού συνεργάζεται μαζί με τον αδελφό της, καθώς είναι και εκείνη δικηγόρος.

Η αδερφή του Θέμη Σοφού

λη η αλήθεια για την σχέση της Σταματίνας Τσιμιτσιλή και της αδερφής του Θέμη Σοφού