Ρίγη συγκίνησης για το πένθος του Ρονάλντο - Σείστηκε το γήπεδο σε ένδειξη συμπαράστασης

Η κίνηση των φιλάθλων θα μείνει στην ιστορία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης για το πένθος του Ρονάλντο - Σείστηκε το γήπεδο σε ένδειξη συμπαράστασης

Το ανείπωτο πένθος, που βιώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύζυγος του έχει συγκλονίσει τελευταία τα διεθνή αθλητικά και μη media. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει πλέον στην αγκαλιά του την κόρη του, σε κάθε περίπτωση όμως προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά το χαμό του γιου του.

Για το λόγο αυτό δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Άνφιλντ την Τρίτη 19/4 κάτι που έγινε απολύτως σεβαστό από την ομάδα και τους φιλάθλους. Παρά την απουσία του ωστόσο, όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ συγκλόνισαν με μια κίνηση σε ένδειξη συμπαράστασης.

Και ενώ ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά ξαφνικά στο 7ο λεπτό, το κατάμεστο γήπεδο σηκώθηκε όλο στον αέρα και άρχισε να χειροκροτεί θέλοντας έτσι να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση στην τραγική αυτή στιγμή του Ρονάλντο.

Η συγκινητική κίνηση των φιλάθλων σε ένδειξη συμπαράστασης στον Κριστιάνο Ρονάλντο

«Το αγγελούδι μας είναι...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του Ρονάλντο για την απώλεια του νεογέννητου γιου του

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η αγαπημένη του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ καθώς ο νεογέννητος γιος τους έφυγε από την ζωή στην γέννα, με το ζευγάρι να υποδέχεται στον κόσμο μόνο το κοριτσάκι του.

Η συγκεκριμένη δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή με μια σπαρακτική δημοσίευση του ποδοσφαιριστή, ενώ σε μια εξίσου συγκινητική ανάρτηση προχώρησε και η αδερφή του.

«Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι όλη εκεί από αυτή την πλευρά… Ο Θεός να τα φροντίζει όλα και να δυναμώνει την πορεία σου όλο και περισσότερο…

Το αγγελούδι μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα μας (αναφέρεται στον πατέρα τους Jose Dinis Aveiro, ο οποίος πέθανε το 2005 σε ηλικία 52 ετών), και το κοριτσάκι μας είναι γερό και δυνατό και θα σας δείξει καθημερινά ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη. Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ας είναι μαζί σας ο Θεός για να σας στηρίζει σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα» έγραψε χαρακτηριστικά η Κάτια Αβέιρο.